Ce înseamnă când visezi bancnote

Publicat: 18/01/2019 | 18:21

Ce înseamnă atunci când visezi bani? Semnificația unui astfel de vis – bancnote sau monede – este interpretabilă, transmit specialiştii în domeniu. De multe ori, banii pot fi un semn bun, însă, ca şi în viaţa reală, pot aduce și ceva rău.

Într-un studiu recent, se arată că subiecţii care au fost treziţi la începutul fiecărui vis, chiar dacă au dormit opt ore, au avut dificultăţi de concentrare, stări de iritabilitate, halucinaţii şi semne de psihoză după doar trei zile. Când au fost lăsaţi să doarmă fără întreruperi, perioada de somn paradoxal (REM) a fost mai lungă, iar visele, mai multe. Chiar dacă pare greu de crezut,dar atunci când dormi profund, corpul tău este într-o stare asemănătoare paraliziei.

Starea de visare produce un hormon care te ajută să dormi. Neuronii transmit un semnal măduvei spinării şi corpul devine imobil. Persoanele care şi-au pierdut vederea după naştere pot vedea diverse imagini în vise. Cele care s-au născut oarbe visează, dar în visele lor sunt implicate celelalte simţuri:

  • auzul
  • mirosul
  • atingerea
  • stările emoţionale

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI VERIGHETĂ. CE PREVESTEŞTE VISUL ÎN CARE ÎŢI SCOŢI VERIGHETA

Ce înseamnă când visezi bancnote. Ghinion sau pierdere

Dacă visezi bancnote – bani de hârtie – înseamnă ghinion sau faptul că este posibil să suferi o pierdere. Monedele de aur în vis, pe de altă parte, semnifică prosperitate.

Când visezi bani falși, înseamnă că nu ai deplină încredere în tine sau cineva nu te evaluează la adevărata valoare. Poate semnifica și un conflict cu cineva foarte apropiat, rudă sau prieten.

Ce înseamnă când visezi bani. Nu este vorba doar de bogăția materială

În vise, banii simbolizează de obicei putere, bogăţie, prosperitate, încredere în sine, succes. Ar putea fi vorba despre oportunitate și o lume plină de posibilități. Banii pot însemna câştig material, iar în acest caz este vorba despre ceva concret, însă pot simboliza şi idei mai abstracte, precum bogăţia în spiritualitate, iubire, idealuri în viaţă, înţelepciune.

Banii în vis nu simbolizează, aşadar, doar bogăţia materială, ci pot reflecta energia, starea de sănătate, psihicul, inima, intelectul sau spiritul unei persoane. Dacă cineva poate fi “bogat” în unele calităţi, poate fi “sărac” în privinţa altora.

Dacă visezi că ai câștigat bani sau ai o mare rezervă de bani în vis, e bine! Înseamnă că ai capacitatea de a-ți atinge orice obiectiv pe care ți l-ai propus în viață.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI EXPLOZIE? SEMNIFICAŢIILE ASCUNSE ALE UNUI EVENIMENT TRAGIC ÎN VIAŢA REALĂ!

Ce înseamnă când visezi bani pierduţi

Dacă visezi că ai pierdut bani, e un semn de necaz, care îți poate afecta casa și cariera. De asemenea, când ai visat că ai pierdut sau că îți lipsesc banii, e de rău. Asta înseamnă că simți că oportunitățile pe care le ai în viață sunt ratate. De asemenea, poate însemna că te confrunți cu un obstacol peste care nu reușești să treci. Sau nu ai resursele pentru a-ți atinge un obiectiv.

Ai visat că ai pierdut bani în vis? Poate însemna – de fapt – lipsa de încredere în tine. Dacă visezi că ai transferat bani în contul cuiva, te așteaptă un obstacol în viață.

Ce înseamnă când visezi bani pierduţi furaţi

Când visezi că ți s-au furat bani sau alte bunuri, este vorba despre un avertisment! Trebuie să fii mai atent cu acțiunile pe care le întreprinzi. Și cea mai mică eroare ar putea duce la un conflict cu o persoană apropiată!

Dacă visezi că furi bani, înseamnă că ai probleme financiare, te confrunți cu lipsuri. În schimb, când visezi că cineva ți-a furat bani, înseamnă că exagerezi cu unele lucruri în viață și e bine să te temperezi.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI BEBELUŞ. LEGĂTURA INCREDIBILĂ CU VIAŢA REALĂ

Ce înseamnă când visezi bani împrumutaţi

Dacă visezi că ai dat sau luat bani cu împrumut, înseamnă că ai ceva de ascuns. De asemenea, poate însemna că cineva ascunde ceva față de tine.

Când visezi bani pe care îi cere o femeie tânără, înseamnă probleme pe care le întâmpini în carieră sau afaceri. Mai mult, persoana iubită ori altcineva apropiat ar putea fi sursa acestor probleme.

Dacă visezi că înghiți bani, nu e un semn bun! Înseamnă că începi să manifești lăcomie!

Ce înseamnă când visezi că ai găsit bani pe jos

Dacă visezi că aduni bani de pe jos, sume mărunte – câteva monede, nu este un semn bun! Înseamnă că vei avea o pierdere, care poate fi financiară, materială sau sentimentală.

Dacă vezi în schimb bani pe drum în vis, înseamnă că vei scăpa de unele griji.

Când visezi că ai primit bani de la cineva, poate însemna că vei avea un copil.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI RĂZBOI. HABAR NU AVEAI CE SPUN DESPRE TINE ASTFEL DE VISE

 

Citește și...