Ce înseamnă când visezi război. Habar nu aveai ce spun despre tine astfel de vise

Publicat: 02/08/2017 | 13:09

Războiul este o temă comună în vise, el putând avea semnificaţii multiple în viaţa reală: de la un conflict interior, la căutarea unei anumite agresivităţi sau la indicarea unui nivel ridicat de violenţă verbală. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă o listă de semnificaţii mai puţin ştiute ale viselor despre război.

Ce înseamnă când visezi război. Adesea, visele despre război ascund un conflict generat de statutul personal şi sunt legate de bani şi putere. Ele pot fi corelate şi cu lupta interioară între latura „sălbatică” şi cea liniştită a fiecăruia dintre noi. Mai precis, când visezi război înseamnă că există un conflict între diferitele părţi ale personalităţii tale.

De asemenea, visele despre război pot să însemne că eşti supărat pe cineva, fără să fi exprimat acest lucru în viaţa reală. Poate fi vorba de un prieten, partener sau coleg, care te-a rănit, într-un fel sau altul. În loc să-ţi spui că nu contează şi să încerci să scapi de furie sau frustrare, de fapt te superi pe tine, iar visul reflectă această stare de fapt, susţin specialiştii.

Ce înseamnă când visezi război. Partea uneori pozitivă a visului despre război este că, în acest fel, îţi eliberezi energia negativă şi, prin urmare, eviţi „lupta” din viaţa reală. Partea negativă ar fi că, de fapt, ar trebui să îţi exprimi nemulţumirile în viaţa reală, nu să te încarci cu ele şi să ajungi să le integrezi în visele tale.

Unii specialişti susţin că visele despre război sunt în strânsă legătură cu veştile pe care le primim de departe, de la prieteni pe care îi vedem rar. În ciuda conotaţiilor negative, războiul nu ar fi un semn rău şi nu ar anunţa evenimente nefaste, el fiind, mai degrabă, legat de lipsa comunicării, de neînţelegeri, sau de veştile care ne iau prin suprindere.

Citește și...