Ce înseamnă când visezi bebeluş. Legătura incredibilă cu viaţa reală

Publicat: 11/08/2017 | 13:29

Visele în care îţi apar bebeluşi pot reprezenta o latură imatură a ta sau una care încă se dezvoltă. De asemenea, când visezi bebeluş înseamnă că o parte din tine se simte neglijată sau are nevoie să fie îngrijită, iubită şi acceptată, susţin specialiştii în descifrarea viselor. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi verighetă. Ce prevesteşte visul în care îţi scoţi verigheta)

Bebeluşii din vis mai pot reprezenta pe cineva care se poartă ca un copil ori pe cineva naiv, nevinovat, posibil chiar pe tine, potrivit dreamscloud.com. În cazul femeilor, visele despre bebeluşi ar indica şi o posibilă sarcină.

Ce înseamnă când visezi bebeluş. Dacă îi schimbi scutecul…

Dacă visezi că schimbi scutece ori că vezi un bebeluş care are nevoie să fie schimbat poate însemna că tu ai nevoie de o schimbare, într-un anumit aspect al vieţii sau în interiorul tău. (CITEŞTE ŞI: Ce înseamnă când visezi câini. Ce se întâmplă când te muşcă!)

Ce înseamnă când visezi bebeluş care moare

Visele despre bebeluşi care mor sugerează că te maturizezi sau că renunţi la comportamentul copilăresc şi la gândirea infantilă. Când viseză că un bebeluş se îneacă poate însemna că te-au copleşit emoţiile şi plângi ca un… bebeluş, aşa că ai nevoie de ajutor ca să nu te îneci în propriile emoţii.

Ce înseamnă când visezi bebeluş care doarme

Un bebeluş dormind reprezintă pacea minţii, starea de fericire, precum şi o viaţă fără griji şi o conştiinţă curată. Dacă o femeie încearcă să rămână gravidă în viaţa reală şi visează bebeluşi poate însemna o continuare a gândurilor din starea de trezie. Poate simboliza, de asemenea, o repetiţie pentru viaţa reală, în care vă doriţi un copil.

Citește și...