Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Greutăţi, bucurii şi adulter

Publicat: 30/08/2017 | 12:10
Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Greutăţi, bucurii şi adulter

Nu întotdeauna avem un somn plăcut şi de multe ori e compromis de câte un vis. Sunt multe femei care se întreabă ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată, pentru că situaţii de acest gen apar destul de des. 

De multe ori, în timpul viselor, subconştientul se transmite mai multe mesaje. Pe unele dintre ele ar fi bine să nu le ignorăm. În acest articol vă prezentăm câteva dintre teorii pentru femeile care se întreabă ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. 
 
Faptul că te visezi însărcinată poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Dacă te întrebi ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată trebuie să ştii că acest lucru ar putea scoate la iveală faptul că există conflicte şi probleme pe care nu le poţi rezolva prea uşor în viaţa reală. 

Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Eliberare de probleme

O sarcină în vis poate însemna că vrei să te eliberezi de anumite probleme care te presează foarte tare. De asemenea poate înseamna şi faptul că urmează o schimbare importantă aşteptată în viaţa ta. 
 
De cele mai multe ori, sarcina în vis poate reprezenta o stare de stagnare, fericire, dar şi îngrijorare. Naşterea în vis înseamnă naşterea dorinţelor, roadele muncii tale care se materializează. Dacă visezi că dai naştere şi copilul este liniştit înseamnă speranţele tale se vor concretiza. 
 
Dacă naşti un copil care plânge cu lacrimi mari, este posibil ca schimbarea pe care o aştepţi să nu vină foarte uşor şi să fie nevoie să te lupţi pentru ea. Dacă visezi că dai naştere unui copil mort este semn că anumite speranţe se vor destrăma. 
 
Însă, dacă visezi că ai o sarcină liniştită şi lipsită de griji înseamnă că te vei bucura de sprijinul celor dragi şi vei reuşi să depăşeşti foarte uşor problemele care ar putea interveni. 

Ce înseamnă când visezi că rămâi însărcinată. Testul 

Un test de sarcină în vis anunţă o stare de nervozitate prin care treci sau faptul că te aşteaptă o perioadă foarte incertă. De asemenea, poate reprezenta faptul că ţi-e frică să nu se întâmple anumite lucruri. 
 
Testul de sarcină mai poate înseamna şi că ai putea trece prin anumite examinări sau situaţii în care te poţi simţi pus la încercare precum un interviu sau chiar începerea unui loc de muncă. 
 
Dacă visezi că eşti însărcinată şi ai dureri mari este posibil ca dorinţele tale să se îndeplinească cu mari dificultăţi. Este posibil să depui multă energie pentru un proiect la care lucrezi, iar beneficiile să fie mult mai mici decât te aşteptai. 
 
Bărbaţilor le poate apărea în vis că vor avea un copil. Acest lucru poate însemna că iubita sau soţia va rămâne însărcinată în viitorul apropiat. De asemenea, dacă o femeie visează că iubitul sau soţul poartă în braţe un copil pe care nu-l cunoaşte este posibil să fie vorba de o aventură. 
Citește și...