Ce inseamna cand visezi caini. Ce se întâmplă când te muşcă!

Publicat: 14/08/2017 | 20:47

Visele în care apar câini sunt mai dificil de interpretat pentru că ipostazele în care apare prietenul omului dau semnificaţii aprte visului. Ce înseamnă, aşadar, să visezi câini? În general vorbim despre sentimente puternice care încearcă persoana respectivă, fie că vorbim despre emoţii pozitive sau negative.

Când în visul tău apare un câine vesel care se joacă fericit cu tine înseamnă că ai parte în viaţa reală de momente pline de bucurie. Acest vis înseamnă că faci totul cu plăcere şi că nimic nu te poate abate de la drumul tău.

Când în vis îţi apare un câine care îşi urmăreşte propria coadă înseamnă că eforturile pe care le faci în viaţa reală nu sunt suficiente. Poate însemna că munceşti prea mult şi că o faci degeaba.

Dacă în vis cumperi un câine înseamnă că eşti o persoană singuratică, incapabilă de a-şi face prieteni cinstiţi. Acest vis sugerează nevoie de afecţiune, de dragoste.

Când visezi câini care latră spre tine înseamnă că cineva din anturajul tău încearcă să-ţi facă rău. Acest vis reflectă nemulţumirile din viaţa ta şi neplăcerile cu care te confrunţi zi de zi pe toate planurile.

Când câinii care te latră te şi muşcă înseamnă că nu ai curajul să-ţi atingi scopurile. Acest vis semnifică teama de a lua decizii şi de a face faţă situaţiilor noi care pot apărea.

Când în vis vezi un câine mort înseamnă că relaţia cu cineva foarte drag va lua sfârşit. Există posibilitatea să pierzi un prieten drag pentru că nu poţi să-ţi exprimi sentimentele şi nu eşti capabil să comunici.

Când visezi un câine negru, există posibilitatea ca o persoană importantă din viaţa ta să se dovedească a fi de fapt duşman. Nu ai cunoscut niciodată cu adevărat acea persoană, dar cert e că ai crezut că îţi este prieten loial.

Când visezi un câine cu două capete înseamnă că începi să fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău. Vei începe să priveşti totul cu mai multă responsabilitate şi vei vedea dacă cei din jurul tău sunt sau nu cinstiti…

Când în visul tău alungi un câine înseamnă că nu îţi laşi prietenii să se apropie de sufletul tău. Eşti o persoană rece, ce nu-şi permite să se lase dusă de val şi asta dăunează relaţiilor de prietenie pe care încerci să le legi sau pe care le ai deja. Trebuie să fii mai sociabil, să comunici mai mult.