Ce nebunie! CRBL a fost de trei ori la un pas sa ramana paralizat. Vezi aici ce a patit artistul!

Publicat: 15/08/2013 | 00:37

Nonconformist si neinfricat, CRBL s-a accidentat de multe ori in cadrul show-urilor la care a participat si nu de putine ori a fost la un pas de a-si rupe coloana. Cu toate acestea, de fiecare data, Eduard Andreianu a scapat doar cu cateva zile de odihna.

crbl

Meseria cere de multe ori sacrificii, iar asta a simtit-o pe pielea lui CRBL, pe numele sau real, Eduard Andreianu.

CRBL s-a accidentat destul de serios la
CRBL s-a accidentat destul de serios la „Dansez pentru Tine”

Artist in toata regula, CRBL a fost de nenumarate ori la un pas de a se accidenta grav, punandu-si si viata in pericol. Prima accidentare serioasa a suferit-o atunci cand a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, cand s-a lovit la cap si gat si a avut nevoie de interventia medicul.

Eduard s-a accidentat la cap, la gat si la mana in timp ce vroia sa-i arate o miscare unei concurente de la
Eduard s-a accidentat la cap, la gat si la mana in timp ce vroia sa-i arate o miscare unei concurente de la „Romania Danseaza”

Numai ca dansatorul nu s-a lecuit cu una, cu doua, asa ca s-a accidentat si a doua oara. Pe cand facea parte din juriul unei emisiuni de talente, CRBL a vrut sa-i arate o miscare de breack-dance unui concurent, numai ca a cazut si s-a lovit foarte tare la o mana, spate si gat. Si atunci a fost nevoie de interventia medicului, ba mai mult, artistul a stat cateva zile imobilizat la pat.

A treia lovitura a fost si cea mai grava si a avut loc in bazinul unde s-a antrenat in timpul pregatirilor pentru emisiunea la care a participat in aceasta vara.

Artistul s-a lovit extrem de rau in timpul unei probe din show-ul
Artistul s-a lovit extrem de rau in timpul unei probe din show-ul „Splash, vedete la apa” si a fost dus de urgenta la spital

CRBL a incercat o saritura complicata, insa a aterizat in apa cu spatele si a fost transportat de urgenta la spital, unde i s-au facut investigatii amanuntite si i s-au dat calmante pentru a calma durerile insuportabile. Dupa cateva saptamani de repaus, Eduard a revenit in sala de antrenamente si nu se teme de o noua accidentare.

 

Claudia Balan

Citește și...