Ce s-a întâmplat la botezul din Otopeni unde a cântat Salam în weekend! De ce s-au dat amenzi

Publicat: 06/07/2020 | 15:46
Ce s-a întâmplat la botezul din Otopeni unde a cântat Salam în weekend! De ce s-au dat amenzi

Botezul din Otopeni la care a cântat Florin Salam în weekend a intrat în vizorul autorităților. Iată de ce s-au dat amenzi. 

Evenimentul, la care au luat parte aproximativ 300 de persoane și la care a cântat Florin Salam, a intrat în atenția Poliției, pentru că nu s-au respectat regulile din timpul stării de alertă.

„Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului”, au transmis azi autoritățile, potrivit știrileprotv.ro. 

Organizatorul botezului spune că a fost nevoit să permită accesul persoanelor din exterior în interiorul salonului din cauza condițiilor meteo nefavorabil apărute. 

Poliția a dat mai multe amenzi

Astfel, poliția a dat o amendă de 7.500 de lei organizatorului, dar și beneficiarul a fost sancționat cu 2.500 de lei.

„În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei”, se mai transmite în comunicat.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a cerut Direcției de Sănătate Publică să suspende activitatea societății organizatoare.

„În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au transmis autoritățile.

Zilele trecute, Betty Stoian, fata cea mare a lui Florin Salam, i-a tăiat moțul fiului său, dar aceasta nu a fost singura sărbătoare din familia lor, căci și soțul său, Cătălin Vișănescu, a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani.

La eveniment au participat nume mari din lumea manelelor, printre care s-au numărat și Narcisa și Yoannes, cei alături de care solistul a lansat cel mai recent hit, care deja a făcut furori pe Youtube.