Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Betty Stoian i-a tăiat moțul micuțului Matthias, într-un decor de poveste

Autor:
Publicat: 05/07/2020 | 17:30

Când vorbim de petrecerile din familia lui Florin Salam ne putem raporta la meniuri alese, invitați veniți pe sprânceană, ținute de lux și un cadru de poveste. Zilele trecute, Betty Stoian i-a tăiat moțul fiului său, dar aceasta nu a fost singura sărbătoare din familia lor, căci și soțul său, Cătălin Vișănescu, a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani.

Zilele trecute, Betty Stoian i-a tăiat moțul fiului său, într-un cadru de poveste. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, petrecerea a fost una tipică, în lux și opulență, cu meniuri alese și invitați numai unul și unul.

NU RATA – RUBY, IRONIZATĂ DE FANI DUPĂ CE A COLABORAT CU FLORIN SALAM ȘI COSTI IONIȚĂ: „DACĂ NU POȚI SĂ-I ÎNVINGI ÎN TRENDING, CÂNȚI CU EI”

La eveniment au participat nume mari din lumea manelelor, printre care s-au numărat și Narcisa și Yoannes, cei alături de care Florin Salam a lansat cel mai recent hit, care deja a făcut furori pe Youtube.

Betty Stoian, impecabilă la petrecerea de moț a fiului său

La eveniment, Betty a îmbrăcat o ținută elegantă, în alb și crem, formată din fustă, bluză, sacou cu linie masculină și o pereche de sandale semnate de un brand de lux. Nici Cătălin Vișănescu nu s-a lăsat mai prejos și a fost la fel de elegant, optând pentru o pereche de pantaloni negri la care a asortat perechea de adidași și un sacou alb, asortat cu cel al lui Betty.

CITEȘTE ȘI – BETTY, MĂRTURISIRI IMPRESIONANTE DESPRE FLORIN SALAM! CE ARE DE SPUS TÂNĂRA DESPRE CEL CARE I-A DAT VIAȚĂ. „SĂ ȘTIȚI CĂ TATĂL MEU…”

Florin Salam și Roxana Dobre au fost și ei la nivelul așteptărilor invitaților și s-au distrat toată noaptea, au cântat și s-au bucurat de marele eveniment din viața lor.

Betty Stoian și Florin Salam au lansat împreună o melodie care a ajuns imediat la inimile fanilor, numită „Tăticul meu, fetița mea”. Aceasta a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 15 mil de vizualizări pe Youtube, fiind ascultată pe toate platformele muzicale.