Ce se întâmplă cu Aida Parascan, după ce i-a ars casa! Unde a ajuns să doarmă împreună cu cei trei copii!

Publicat: 23/02/2016 | 17:44
Ce se întâmplă cu Aida Parascan, după ce i-a ars casa! Unde a ajuns să doarmă împreună cu cei trei copii!

Aida Parascan, câştigatoarea sezonului 3 al show-ului culinar MasterChef a trăit şocul vieţii ei, după ce un incendiu a izbucnit în casa acesteia si a suferit o paguba serioasă. Femeia a ajuns să doarmă la un vecin.

Deşi a trăit clipe de panică şi a pierdut o sumă importantă de bani, în urma incendiului, Aida este optimist. „ Poţi să treci peste necazuri doar dacă eşti pozitiv. Muncitorii sunt la mine acsă. Mâine trebuie să mă întorc în casă. Am dormit la un vecin împreuna cu copiii. Fumul a intrat peste tot. Hainele mele sunt negre toate. Doi electricieni care au venit mi-au scus ca s-a făcut un scurt circuit în baie. Am început deja să plătesc pagubele. Prietenii m-au ajutat. Materialele m-au costat 1800 de lei” , a declarat câştigătoarea de la MasterChef în urmă cu puţin timp.

Bucataria Aidei a ars complet
Bucataria Aidei a ars complet

Aida a plecat sa-si ia cei doi copii de la scoala, iar cand s-a intors a gasit casa devastata, cu pompierii care incercau sa stinga focul pentru a nu se intinde si in restul casei. Mai rau este ca femeia locuieste intr-un apartament in chirie, iar focul a ars toata mobila, inclusiv geamurile au fost afectate. Pagubele se ridica la 100 de milioane, iar pe langa aceasta suma pe care trebuie sa o dea, Aida a pierdut si 4.000 de euro, bani care au ars la izbucnirea incendiului. „A luat acasa foc. Asta s-a intamplat. Am plecat de acasa sa-mi iau copiii de la scoala si cand m-am intors am gasit foc. Am pierdut vreo 4000 de euro. Bine ca cei mici erau in siguranta, ca s-a intamplat exact cand nu ne asteptam. Nu se stie de la ce a pornit. E posibil sa fi facut un scurtcircuit. De la masina de cafea e posibil, dar nici cafea n-am baut, n-am intrat in bucatarie. Stau in chirie. Daca nu este asigurata casa, in cazul asta platesc eu tot. Zugraveala, bucataria, au crapat si geamurile, gresia. Totul e praf”, a declarat Aida pentru CANCAN.ro.

Livia Lixandru

Citește și...