Ce SURPRIZA i-au facut gorjenii lui Victor Ponta! CLIP EMOTIONANT

Publicat: 10/11/2014 | 17:53
Ce SURPRIZA i-au facut gorjenii lui Victor Ponta! CLIP EMOTIONANT

Romanii din Gorj s-au gandit sa-si arate sustinerea fata de Victor Ponta pentru cel de-al doilea tur de scrutin, acestia realizand un clip emotionant, care deja a devenit viral pe retelele de socializare.

In cadrul clipului intitulat „Ce spun romanii din Gorj despre Victor Ponta?”, mai multi gorjeni fac cunoscute motivele pentru care vor vota cu Victor Ponta pe 16 noiembrie.

Sabin Cornoiu, salvator montan, marturiseste: „Luptam zi de zi sa salvam vietile oamenilor. Victor Ponta a fost alaturi de noi in cele mai grele momente si va reusi sa fie alaturi de intreg poporul roman”.

Victor Ponta

„Noi, pensionarii, eram catalogati de guvernul Boc drept niste asistati social. Cu Victor Ponta ne-am castigat increderea si demnitatea”, declara Mihai Martoiu, pensionar gorjean.

Un alt sustinator al candidatului PSD-UNPR-PC, Valentin Sanfira, solist de muzica populara, spune: „Pe 16 noiembrie merg la vot. Merg sa-mi votez presedintele – presedintele tarii mele, presedintele tarii noastre. Si votez un presedinte roman, un presedinte gorjean – Victor Ponta”.

R.O.
 

Citește și...