Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Ce urmeaza sa se intample in familia Antoniei si a lui Alex Velea dupa ce naste! Imediat dupa, cei doi vor ajunge sa…

Ce urmeaza sa se intample in familia Antoniei si a lui Alex Velea dupa ce naste! Imediat dupa, cei doi vor ajunge sa…

De: Cancan 12/08/2014 | 00:10
Ce urmeaza sa se intample in familia Antoniei si a lui Alex Velea dupa ce naste! Imediat dupa, cei doi vor ajunge sa...

Astrologul CANCAN.ro, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma Antoniei si a lui Alex Velea si va spune ce ii asteapta pe cei doi indragostiti.

Steaua la nastere a Antoniei este Punarvasu, stea care reprezinta intoarcerea la sursa, intoarcerea inapoi. Simbolul este “mama zeilor”. Ii place sa impartaseasca ce invata cu ceilalti oameni. Aduce o viata linistita in propria familie, o face o persoana care ii invata si are rabdare cu ceilalti. Antonia are comunicarea si optimismul unui Geaman, iar detasarea si incapatanarea unui nativ din Berbec.

antonia

Luna ii aduce o viata emotionala instabila, tendinta duplicitara sau alunecoasa. Aceste aspecte nu avantajeaza relatiile de lunga durata sau profunde cel putin pana in 26-27 de ani. Pe de alta parte, mai arata si faptul ca ii e dat sa fie bogata, extrem de puternica, faimoasa, norocoasa si grijulie cu banii proprii.

Antonia a incercat sa isi ascunda sarcina cu o rochita vaporoasa de plaja
Antonia a incercat sa isi ascunda sarcina cu o rochita vaporoasa de plaja

Isi gaseste echilibrul prin activitatea fizica.Vrea sa cunoasca fericirea constant, desi lasa impresia unei persoane implinite si echilibrate. Mintea sa merge mereu in sus si in jos, ia lucrurile direct cum vin, iar acesta este un punct sensibil pentru ca tine sa se grabeasca in decizii.

Toate situatiile incurcate din viata ei se datoreaza faptului ca a actionat mereu dupa instinct, nebazandu-se de multe ori pe rationalitate sau efectiv nu a acordat prea multa atentie gandirii inainte sa treaca la actiune. S-a lasat dusa de val… iar neatentia mereu se plateste intr-un mod sau altul! Asta este o lectie karmica de viata pe care si-o asuma in timp!

Influentata puternic de mama

Mama si-a lasa amprenta asupra vietii sale, adica a reusit sa o faca sa se dezvolte numai ca sa isi arate ambitia in fata acesteia! Zic asta tocmai pentru ca Luna mai inseamna si problemele pe care ni le cauzeaza ceilalti si impactul lor asupra noastra.

Antonia si Velea

Este o persoana curioasa, careia ii place sa experimenteze tot felul de lucruri noi in viata. In acelasi timp este si talentata , prietenoasa, comunicativa si incearca sa fie corecta cat poate. Inteligenta si cunostintele dobandite ii directioneaza viata.
Trebuie sa invete sa aiba incredere in acele lucruri pe care nu tot timpul le intelege! Cum ar fi: spiritualitatea, karma si legile nescrise! O alta lectie de viata mai e si cea de a invata sa se concentreze pe lucrurile care au prioritate, nu numai pe cele care o fac sa se simta bine! Aici are ceva de munca cel putin pana in 26 de ani, dar se pare ca o intelege pana la urma.

antonia

Zodia Leului vine in casa Abilitatilor, talentelor si a demnitatii. Asta inseamna ca are un stil care nu poate fi imitat, foarte original. Atitudinea sa este plina de expresivitate, este versata si se adapteaza situatiilor foarte usor. Stie prea bine cand sa vorbeasca si cand sa taca. Are opiniile sale si stie sa le sustina.

Antonia este foarte norocoasa in tot ceea ce tine de moralitate si partea emotionala, mai exact trece milimetric de tot asa incat isi pastreaza integritatea. De fapt ea nu vrea sa raneasca pe nimeni si tanjeste dupa afectiunea in cuplu. Viata linistita acasa la care viseaza este grav afectata de sectorul oamenilor din jur, iar de fiecare data cand are prea multa incredere in propria persoana apar situatii dificile in viata sa. E ca si cum isi face karma cu propria atitudine.
 

Din viata anterioara i-a ramas ego-ul foarte dezvoltat

Ego-ul foarte dezvoltat vine dintr-o viata anterioara, iar in viata asta trebuie sa se dedice celorlalti mai mult decat sa puna accent pe propria persoana. In relatia de cuplu, Antonia este o persoana directa, independenta, dar si toleranta. Saturn se afla chiar in casa partenerului de viata, ceea ce aduce pentru ea ambitii puternice in alegerea unui barbat, intarzieri, obstacole, limite si de ce nu, scandaluri.

Antonia si Maya, intr-un moment vesel, de complicitate, ca intre mama si fiica
Antonia si Maya, intr-un moment vesel, de complicitate, ca intre mama si fiica

Casnicia anterioara este marcata direct pe harta sa ca fiind una cu probleme datorita diferentelor de personalitate, iar in momentul in care unul a gresit si a rupt lantul de incredere, s-a dezlantuit “calvarul”. Pedepsele au fost dure pentru ambii.
Tot aici, Saturn se ocupa si de relatia cu alti oameni, fiind generos si ocupandu-se sa ii dea statutul unei persoane publice iubite. Pe de alta parte, Soarele o face o persoana energica, ii da succes in fata maselor de oameni, o face sa-si achizitioneze mai multe proprietati, practic o face o persoana foarte implinita financiar si ii da acea arta de a influenta si manipula publicul.

Antonia si Alex Velea au aparut impreuna pentru prima data de cand au anuntat ca vor fi parinti
Antonia si Alex Velea au aparut impreuna pentru prima data de cand au anuntat ca vor fi parinti

In momentul in care ea isi alege un partener de viata este foarte important ca acesta sa o ajute si sa ii dea un plus in tot ce inseamna dezvoltarea personala. Parca aici latura seriosa a planetelor o face sa nu fie genul de persoana care se pierde in vise, ci mai degraba priveste obiectiv si ,,la rece” acest capitol. Nu s-ar compromite si nici nu ar sta langa un barbat pe care nu il admira. Alex e mai organizat, mai disciplinat si mai muncitor decat ea, iar Antonia este mai puternica, mai activa si perfectionista decat el.

Velea are “stralucirea diamantelor”

Alex Velea are ascendentul in Rac, semnul Taur, iar steaua sa la nastere este Chitra. Pe buna dreptate Antonia se simte atrasa de el, Chitra – simbolul este “stralucirea diamantelor” sau ,,arhitectul universului”, iar planeta dominanta este Marte. Aceasta arata ca Alex are o putere foarte mare de a-si atinge scopurile.

Antonia si Alex Velea au anuntat recent ca vor deveni parinti
Antonia si Alex Velea au anuntat recent ca vor deveni parinti

Desi pare agresiv in temperament, este foarte organizat in gandire. Vrea ca lucrurile sa se intample in felul lui. Ii place sa fie in pas cu moda si ii place sa straluceasca, el stie cum sa atraga atentia precum stralucirea unei pietre pretioase. Nativului ii place sa construiasca lucruri stabile pe pamant, de aici pasiunea sa pentru case mari . Oamenii cu aceasta stea sunt oameni care incearca sa faca lucruri bune pentru ceilalti si care calatoresc mult pentru asta.

Nu e indicat sa se casatoreasca in curand!

Nu este indicat pentru cei doi sa se casatoreasca legal curand, ar trebui sa mai lase minim 2-3 ani sa treaca, daca isi doresc ca aceasta casnicie sa functioneze, spalandu-si karmele oarecum prin intermediul acestui copil. Alex se comformeza cu astrograma Antoniei si reprezinta partenerul inteligent, bogat, iubitor, care arata bine si care ii spune direct ce nu-i convine!

Ar putea avea doi sau trei copii impreuna

Cuplul Antonia-Alex Velea a este din punct de vedere karmic compatibil, acesta avand posibilitatea de a a avea pana la 3 copii impreuna, doua fetite si un baietel. Cei doi au multe de invatat impreuna atat ca parinti cat si sa persoane care tin spre maturizare!

Antonia

Previziuni: De la inceputul anului pana in Septembrie 2015, Antonia va avea de-a face cu destule dificultati, opozitii si chiar presiuni psihice, care se compenseaza cu aerul frumos si iubitor de acasa. Ego-ul si emotiile ii sunt sustinute de familie, de mama si de partenerul de viata iubitor. Se pare ca Alex stie ce si cand sa ii zica, acest lucru facand-o fericita.

Roxana Lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook. https://www.facebook.com/roxanaastrogramevedice, acolo unde puteti castiga o astrograma gratis, iar ea poate fi contactata la adresa de email [email protected]
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet