Cea mai DEMENTA metoda de a-ti distrage adversarul la penalty! Fanii au ras cu lacrimi cand au vazut faza asta

Publicat: 14/04/2014 | 11:25
Cea mai DEMENTA metoda de a-ti distrage adversarul la penalty! Fanii au ras cu lacrimi cand au vazut faza asta

In tribunele stadioanelor se intampla de multe ori lucruri senzationale care reusesc sa le scape cameramanilor. Concentrati pe meci, acesti neglijeaza publicul. Sunt insa momente cand spectatorii reusesc sa iasa in evidenta.

Un fan al celor de la Getafe, echipa unde joaca Ciprian Marica iar Cosmin Contra este antrenor, a gasit cea mai nebuna metoda de a distrage atentia adversarilor. Nebunia s-a intamplat duminica seara, la meciul impotriva celor de la Atletico Madrid.

Diego Costa se pregatea sa execute un penalty, cand un fan i-a aratat fundul chiar in spatele portii. Atacantul a sutat in directia opusa si a ratat. 

fan

In final, Atletico a reusit insa sa castige meciul cu 2-0. Au inscris Godin si Diego Costa, iar Getafe a terminat partida in 10, dupa eliminarea lui Lafita.

Atletico traverseaza cea mai buna perioada din ultimii ani. Cu 5 etape inainte de finalul campionatului este pe locul 1 in clasament, la 3 puncte de Real Madrid si la 4 puncte de Barcelona. Artizanul acestui parcurs fenomenal este Diego Simeone, antrenorul care a reusit sa faca minuni cu un buget mult mai mic fata de granzii Spaniei.
___________________
Citeste si
Ajuns la fundul sacului, Bogdan Lobont vrea bani de la mama copilului sau. Portarul de la AS Roma ii cere ASTA

Indiferent cat de preocupat ar fi, Bogdan Stelea tot isi face timp de juniorul lui! Vezi cat de bine se asemana cei doi!
___________________

D.C.
 

Citește și...