Cea mai sexy-antrenoare de fitness de la TV a fost ”torturată” pe o plajă din Mamaia! S-a întins pe șezlong, dar deodată…

Publicat: 13/07/2019 | 22:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu cea mai sexy-antrenoare de fitness de la TV, în timp ce este ”torturată” pe o plajă din Mamaia. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 ȘI ”FRATELE” LUI  AU PLĂTIT CU BANCNOTE DE 50 € CONTRAFĂCUTE PENTRU SEX ÎNTR-UN BORDEL DE LÂNGĂ CATEDRALĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe celebra antrenoare de fitness Diana Stejereanu pe o vestită plajă din stațiunea Mamaia. Împreună cu un preparator fizic cu care este bună prietenă, sexy-antrenoarea a oferit o veritabilă lecție de sport. (NU RATA: IMAGINI NECENZURATE CU CEL MAI BOMBAT FUND DIN SHOWBIZ. SEXOASA A PLĂTIT 5.000 € CA SĂ ARATE AȘA!)

Preparatorul a ajutat-o pe sexy-antrenoare să-și relaxeze mușchii. Ba mai mult decât atât, după câteva exerciții, Diana Stejereanu s-a așezat pe un șezlong și, pur și simplu, s-a lăsat ”torturată” de prietenul ei, care o ajuta, de fapt, să-și relaxeze mușchii de la picioare. Toate exercițiile au fost imortalizate cu telefonul mobil de una dintre prietenele celor doi, care a asistat zâmbitoare la ”show-ul” de pe plajă.

Sexy-antrenoarea a reușit să atragă toate privirile cu fizicul ei. Tânăra a apărut pe plajă cu un costum de baie colorat care-i punea în evidență corpul bine lucrat. La finalul ședinței, Diana Stejereanu s-a îmbrăcat și a plecat spre hotel, vizibil epuizată. (VEZI ȘI: ȘTEFAN STAN A APĂRUT PE O PLAJĂ DIN MAMAIA CU NOUA ”ANDREEA MANTEA”!)

Diana Stejereanu a fost ”torturată” pe o plajă din Mamaia

S-a apucat de sport în urmă cu opt ani

Diana Stejereanu are 31 de ani și face sport de performanță, dar și de plăcere, de aproximativ opt ani. Atunci când a intrat pentru prima dată într-o sală de sport, suferea din dragoste și, ca să-și consume energia și gândurile în altă parte, a decis să investească timpul în mișcare. Datorită fizicului de invidiat, Diana este considerată una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness din România. Este cunoscută publicului larg după ce a predat în repetate rânduri lecții de fitness în matinalul de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”. (NU RATA: ÎNCĂ O GRAVIDUȚĂ ÎN SHOWBIZ. AVEM FILMĂRILE CARE AU DAT-O DE GOL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)