Încă o graviduță în showbiz. Avem filmările care au dat-o de gol!

Publicat: 12/07/2019 | 08:26

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc! Una dintre cântărețele care, în urmă cu ceva timp, făcea furori prin peisajul muzical de la noi din țară se pregătește pentru cel mai important rol din viața ei. Cu toate că mai are puțin până la ”marele” moment, atunci când o să își țină bebelușul în brațe, artista nu se dezice și petrece intens în cluburile de pe litoral. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Adriana Zoica, fosta solistă a trupei ”Like Chocolate”, căci despre ea este vorba, se pregătește pentru cel mai important rol din viața ei. Artista care, cu ceva timp în urmă, făcea furori prin peisajul muzical autohton, mai ales atunci când apărea pe scenă în ținute care mai de care mai îndrăznețe nu a vrut să împartă cu fanii această bucurie și a încercat să țină sarcina ”la secret”.(CITEȘTE ȘI: AU FOST FILMAȚI ÎN TIMPUL UNEI ”PARTIDE” PERVERSE PE BALCONUL UNUI HOTEL DE FIȚE DIN MAMAIA!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexy-cântăreața într-un renumit club de pe litoralul românesc, Breeze, acolo unde a ales să se distreze alături de partenerul de viață și câțiva prieteni. Cu toate că burtica de graviduță se mărește de la o zi la alta, Adriana pare să fie o femeie extrem de activă și rămâne o clientă fidelă a petrecerilor nocturne. Artista pare că nu se menajează și se distrează la maximum ori de câte ori are ocazia. Adriana Zoica și Alex, partenerul ei de viață, au dansat și s-au distrat alături de prietenii lor până aproape de zorii zilei.(NU RATA, AICI: ION ȚIRIAC, DECLARAȚIILE MOMENTULUI ÎN ROMÂNIA: ”SLAVĂ DOMNULUI CĂ NU SUNT MINISTRUL SPORTULUI, CĂ AŞ RUPE MASA AIA LA ŞEDINŢA DE GUVERN!”)

Fosta solistă a trupei ”Like Chocolate” și-a etalat burtica de graviduță într-un club din Mamaia

S-a iubit cu impresarul!

Adriana Zoica, focoasa brunetă care a făcut parte din trupa ”Like Chocolate” și a activat și sub numele de Muneca, are 28 de ani și în trecut a fost implicată într-o relație amoroasă și profesională cu managerul Florin Nedelcu timp de doi ani. După ce s-a despărțit de impresar, artista și-a găsit fericirea în brațele unui renumit antrenor de fitness.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU ELENA UDREA ÎN ROMÂNIA)

”Am decis că este cazul să fac o schimbare în viața mea, atât personală, cât și profesională. Nu mă mai identific cu proiectul ”Like Chocolate”, proiect la care țin foarte mult și în care am crescut ca artist, însă, acum, știu că trebuie să urmez alt drum și să mă exprim în fața unui public mai larg, adecvat vârstei mele. (…) Lucrez la noul meu proiect, cu o echipă nouă, și sunt convinsă că atunci când voi apărea în fața publicului voi surprinde în mod plăcut”, afirma artista, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)