Primele imagini cu Elena Udrea în România

Publicat: 11/07/2019 | 14:03

La două zile distanță după ce a revenit pe plaiurile mioritice, fosta ”mână” dreaptă de la Cotroceni a părăsit ”buncărul” din Corbeanca. Fostul ministru al Turismului a ieșit în miezul nopții, la restaurant cu fiica și cu logodnicul său, Adrian Alexandrov. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Elena Udrea în România.(CITEȘTE ȘI: AU FOST FILMAȚI ÎN TIMPUL UNEI ”PARTIDE” PERVERSE PE BALCONUL UNUI HOTEL DE FIȚE DIN MAMAIA!)

După lăsarea întunericului, Elena Udrea a decis să părăsească ”buncărul” din Corbeanca și să participe la o întâlnire de taină împreună cu Adrian Alexandrov, logodnicul ei, mama, dar și micuța Eva.(NU RATA, AICI: CE LOVITURĂ PRIMEȘTE ELENA UDREA DE LA AUTORITĂȚILE ROMÂNE DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN COSTA RICA: ”AM RENUNȚAT DE BUNĂVOIE…”)

Ce a făcut în miez de noapte în afara Bucureștiului!

Seara trecută, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta ”mână” dreaptă de la Cotroceni în fața unui restaurant din Corbeanca, acolo unde aceasta a ales să se întâlnească cu câțiva prieteni. Într-o atmosferă relaxantă, Elena Udrea s-a întâlnit cu câțiva prieteni la restaurantul cu specific italienesc din apropierea locuinței logodnicului ei, acolo unde s-a ”ascuns” de când s-a întors pe plaiurile mioritice.

Elena Udrea a părăsit în noapte ”buncărul” de la Corbeanca

Aproape de mizul nopții, Elena Udrea și prietenii acesteia au părăsit zâmbitori restaurantul. Ca o mama model, fostul ministru al Turismului o ținea în brațe pe micuța Eva. Imediat ce s-a despărțit de pritenii alături de care a petrecut în localul din Corbeanca, Elena Udrea s-a urcat în mașina condusă de Adrian Alexandrov și au demarat în trombă spre casă.(NU RATA, AICI: ELENA UDREA E ÎN ROMÂNIA, DAR SE CONFRUNTĂ CU O PROBLEMĂ! CE SPUNE DESPRE ASTA ADRIAN ALEXANDROV, IUBITUL EI)

Primele imagini cu Elena Udrea în România

S-a întors în ţară în secret!

Adrian Alexandrov a explicat că Elena Udrea a ales să vină în ţară în secret pentru că a vrut să evite presa, obosită fiind după 20 de ore de zbor.(NU RATA, AICI: BIANCA, DANSURI CRIMINALE LA MAMAIA, SINGURICĂ, FĂRĂ IUBI!)

“Elena e acasă, se odihneşte. Prima noapte acasă a fost foarte frumoasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu ştiu dacă va da declaraţii. Elena a luat decizia să ajungă în acest fel în România pentru a evita presa, că după 20 de ore de zbor vă daţi seama că nu este uşor”, a spus Adrian Alexandrov.

Fostul ministru al Turismului s-a întâlnit cu prietenii la un restaurant din Corbeanca

Prima reacție a Elenei Udrea!

Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o varianta mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

A plecat în februarie, anul trecut, în Costa Rica

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.(NU RATA, AICI: ”MÂINI-DIBACE” A MASAT-O LA PLAJĂ PE NICOLETA NUCĂ SUB PRIVIRILE VIGILENTE ALE IUBITULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)