”Mâini-dibace” a masat-o la plajă pe Nicoleta Nucă sub privirile vigilente ale iubitului!

Publicat: 10/07/2019 | 22:36

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice, filmate la Mamaia în weekendul care a trecut, cu una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Sub privirile vigilente ale iubitului, Nicoleta Nucă s-a lăsat masată pe plajă de un profesionist. (CITEȘTE ȘI: CUM A ”ANTURAT-O” ȘOFERUL DROGAT PE BIANCA DRĂGUȘANU: „A PREMEDITAT TOTUL”)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Nicoleta Nucă pe una dintre plajele celebre din Mamaia, unde artista a ales să se relaxeze alături de iubitul ei, Alex. (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI A COMBINAT-O LA BREEZE PE ASISTENTA DIVORȚATĂ A LUI RĂZVAN & DANI)

La un moment dat, după ce și-a lăsat trupul mângâiat de razele arzătoare ale soarelui, cântăreața a decis să se răsfețe și sub ”mâinile dibace” ale unui profesionist. Fără prea mari ezitări, Nicoleta Nucă a apelat la serviciile unui maseur care „opera” pe plaja respectivă. Sub atenta supraveghere a lui Alex, un cunoscut producător muzical alături de care Nicoleta trăiește o veritabilă poveste de dragoste, cântăreața și-a lăsat trupul „mângâiat” de specialist și s-a bucurat pe deplin de minutele de relaxare. (VEZI ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU ȘI-A ARĂTAT ”MUȘCHII” ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA!)

Nicoleta Nucă a apelat la un specialist pentru câteva momente de relaxare, sub privirile atente ale iubitului ei

Îndrăgita cântăreață, care face senzație în industria muzicală românească, și-a etalat la plajă, în toată splendoarea, ”colecția” impresionantă de tatuaje. Desenele de pe corpul vedetei au fost admirate de întreaga suflare masculină din zonă. (NU RATA, AICI: ULTIMA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN DEALER AUTO)

Vedeta și-a etalat ”colecția” de tatuaje pe plajă

Nicoleta Nucă vrea familie numeroasă

Nicoleta Nucă își dorește o familie numeroasă! Artista a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că vrea să aibă o fetiță, dar și să adopte câțiva copilași. „Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii, dintre care o fetiță a mea și alți doi-trei copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, dezvăluia Nicoleta.

Cine este Nicoleta Nucă

S-a născut pe 26 ianuarie 1994, la Chișinău, Republica Moldova. Interpretă de muzică ușoară și pop, Nicoleta s-a stabilit în România. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul de la acea vreme a Chișinăului.

În iulie 2004, a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa “Enigma lumii”.

În 2014 a participat la emisiunea „X Factor”, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său, Ștefan Bănică Jr. În februarie 2015, a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. (NU RATA, AICI: ANDREEA ESCA A ”FUGIT” DE LA PUPITRUL ȘTIRILOR DIRECT LA NEVERSEA ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...