Bianca, dansuri criminale la Mamaia, singurică, fără iubi!

Publicat: 10/07/2019 | 22:36

Înainte de episodul neplăcut de pe Autostrada Soarelui – când a fost oprită de Poliție, în timp ce era în compania unui interlop care consumase cocaină – Bianca Drăgușanu s-a distrat fenomenal la mare, în weekendul trecut. Împreună cu câteva prietene, frumoasa blondă a făcut spectacol în clubul Breeze din Mamaia, unde a oferit un dans criminal, care a aprins fanteziile masculilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: CUM A ”ANTURAT-O” ȘOFERUL DROGAT PE BIANCA DRĂGUȘANU: ”A PREMEDITAT TOTUL CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE!”)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în clubul Breeze din Mamaia. Vedeta, care a plecat la mare fără iubit, a ales să petreacă alături de câteva prietene. Exact așa cum a afirmat și Alex Bodi, blondina a acționat ca o femeie singură.

La scurt timp după ce și-a făcut apariția în renumitul club, vedeta nu a rezistat tentației și s-a ridicat de la masă, gata de spectacol. A început un dans criminal, iar toți cei prezenți în club au fixat-o cu privirile. Era și normal. Blondina purta o rochie albă, super-sexy, datorită căreia masculii prezenți în local i-au putut admira corpul de top! Iubita lui Alex Bodi a făcut, fără exagerare, senzație. A demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este super-talentată și că stăpânește la perfecție arta dansului. În concluzie, superba blondă a făcut un adevărat show pe litoral. (NU RATA, AICI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! CE CĂUTA BIANCA ÎN PORSCHE CU ȘOFERUL DROGAT + DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE)

Bianca a dansat criminal la Mamaia

Bianca și Kalu, verificați de agenții de la ”Crimă Organizată”

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un incident nemaiauzit. Vedeta și Marco Kalu au fost opriți și verificați în timp ce se întorceau de pe litoral de către agenții de la Brigada de Crimă Organizată din Constanța, în timpul unui filtru organizat de oamenii legii pe Autostrada Soarelui. Iar testul antidrog a arătat că șoferul se afla sub influența substanțelor interzise. (NU RATA: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI A COMBINAT-O LA BREEZE PE ASISTENTA DIVORȚATĂ A LUI RĂZVAN & DANI. AVEM FILMĂRILE-DOVADĂ!)

Bianca Drăgușanu s-a distrat fenomenal pe litoral

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar cei doi au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

Ulterior şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU ȘI-A ARĂTAT ”MUȘCHII” ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)