Cei mai tari artisti din tara si din strainatate au cantat la petrecerile constanteanului Florin Carstocea. Niciun chef sub 150.000 de euro

Publicat: 02/12/2011 | 00:00
Florin Carstocea da clasa tuturor oamenilor de afaceri din Romania atunci cand vine vorba de organizat aniversari pentru el si cei din familia lui. Ceea ce unora le este dat sa vada o singura data in viata, pentru milionarul constantean a devenit ceva obisnuit. Acesta cheltuieste sute de mii de euro pentru ca invitatii sai sa se simta senzational. Numai doua petreceri, a lui pentru 50 de ani si majoratul fiului sau, l-au costat aproape jumatate de milion de euro.

Nu demult se vorbea despre petrecerea luxoasa la care a cantat trupa britanica Smokie, multi intrebandu-se cine este barbatul de 50 de ani care a scos din buzunar o suma colosala pentru a asculta live „Living Next Door to Alice” si a inchiriat cel mai exclusivist club din Mamaia pentru a-i primi pe artisti cum se cuvine. Mare amator de petreceri exclusiviste, omul de afaceri constantean Florin Carstocea a tinut mortis ca ziua in care a implinit 50 de ani sa ramana intiparita in memoria invitatilor. Se zvoneste ca rasunatoarea petrecere l-a costat 250.000 de euro. Daca in restul timpului nu-i place sa iasa in evidenta, atunci cand vine vorba de petreceri este pe primul loc, cel putin in orasul natal, Constanta. Surse apropiate familiei sustin ca aniversarile organizate de omul de afaceri nu scad sub 150.000 de euro, indiferent pentru care membru al familiei este organizata. Anul trecut, fiului sau cel mic, Dani, a primit de la taticu’ un party de majorat care a rupt „gura targului”. Cele mai in voga formatii si nume ale momentului – Simplu, Smiley, Elena Gheorghe, Anda Adam -, sculpturi de gheata, numele lui si „La multi ani!” scris din artificii, dar si un autoturism de lux, de toate acestea a avut parte fiul lui Carstocea de ziua lui. Toate aceste evenimente fac „gaura” in bugetul constanteanului, insa barbatul declara ca pentru fericirea lui si a familiei nu regreta niciun banut cheltuit. Cine este Florin Carstocea? Cu o avere de 35 de milioane de euro, constanteanul are afaceri in mai multe domenii. Avand de la centrale eoliene, proiecte rezidentiale de lux, hoteluri in statiunea Mamaia, case de vacanta pe malul bratului Sfantul Gheorghe, un restaurant ecologic cu specific pescaresc la Corbu, pana la afaceri in domeniul petrolier, Carstocea si-a facut loc in topul celor mai bogati oameni din Romania. Pe langa acestea, pasiunea lui pentru iahturi si cai-putere l-au determinat sa-si largeasca domeniul de afaceri si spre comercializarea ambarcatiunilor de lux. Fire credincioasa, Carstocea a construit un lacas de cult in localitatea Baltenii de Sus din judetul Tulcea, drept rasplata pentru Cel de Sus, care l-a ajutat sa adune aceasta avere.

Recomandarea CIAO.RO