Cel mai nou prieten al fiului lui Stefan Banica Jr e o iepsoara! Uite ce mult s-a bucurat Radu cand s-a nascut „Regina Margot”!

Publicat: 08/06/2013 | 19:33
Cel mai nou prieten al fiului lui Stefan Banica Jr e o iepsoara! Uite ce mult s-a bucurat Radu cand s-a nascut „Regina Margot”!

Are 11 ani, e fiul unui artist celebru, iar pana acum s-a tinut destul de departe de showbiz. In cercul lui de prieteni, insa, e deja o mica vedeta, dupa cum se vede pe pagina de Facebook, pe care posteaza zilnic fotografii si noutati.

Radu, juniorul lui Banica jr, caci despre el este vorba, si-a facut debutul in showbiz la mijlocul lunii trecute, in videoclipul piesei tatalui sau “Alerg printre stele”.

stefan banica

Obisnuieste sa vorbeasca rar despre familia sa, insa de data aceasta cantaretul a povestit intr-un interviu cum au decurs filmarile si mai ales ce impact a avut asupra fiului sau celebritatea castigata cu aceasta ocazie.

stefan banica

“Eu si mama lui ii spunem ca asta nu inseamna nimic, este o experienta, la fel ca cea din concertul pentru Craciun. Si atunci, as vrea sa se stie, a dat probe ca sa apara, nu a venit fiindca e baiatul lui tati, nu-mi place asta cu baiatul lui tati. Eu la randul meu am trecut prin pericolul de a ramane “baiatul lui tati” in profesie, dar pentru el este si mai greu, fiindca si bunicul si tatal lui sunt celebri.

Radu seamana foarte mult cu tatal sau
Radu seamana foarte mult cu tatal sau

Acum este mirajul aparitiei la televizor, il vad colegii pe Facebook, avem alte “probleme”. Important este sa isi vada de scoala. Oricum, Radu e un baiat cu capul pe umeri, cu mult bun simt”, a explicat el intr-un interviu pentru Business Woman, revista pentru care a lucrat, pana de curand, fosta sa sotie, Andreea Marin.
 

Vezi de la minutul 02.20, cum a comentat Stefan Banica aparitia fiului sau in videoclip


 

Intr-adevar, Radu este foarte active pe pagina de Facebook, asa cum spune tatal sau. Pustiul posteaza zilnic fotografii si comentarii, primind numeroase Like-uri, dar si sfaturi si pareri de la colegi ori de la parintii sai.
 

Clipul piesei in care Banica joaca alaturi de fiul sau, Radu

Cele mai multe comentarii au starnit doua fotografii cu un manz, pe care Radu le-a postat in aprilie. “S-a nascut in sfarsit! Cat am asteptat-o!!!”, le-a spus el prietenilor, care s-au bucurat alaturi de el de aparitia frumosului exemplar cabalin.

Fiul lui Banica s-a bucurat nespus cand s-a nascut manzul
Fiul lui Banica s-a bucurat nespus cand s-a nascut manzul

In discutie s-a bagat tatal sau, care i-a transmis “Sa ai grija de ea”. Pentru cea mai noua prietena a sa, Radu a gasit repede un nume de botez: Regina Margot.

C.D.

teracota

Citește și...