Cel mai tare iluzionist roman, despre Cristian Gog: „Il cunosc, este un magician mentalist la inceput de drum, dar promite mult! Putea sa faca experimente mult mai dificile”

Publicat: 14/05/2012 | 00:00
Cel mai tare iluzionist roman, despre Cristian Gog: „Il cunosc, este un magician mentalist la inceput de drum, dar promite mult! Putea sa faca experimente mult mai dificile”
Johannes, cunoscutul iluzionist, a analizat si el numerele realizate de Cristian Gog in finala de la "Romanii au talent" si considera ca marele castigator este un perfectionist si ca avut mare curaj sa faca acele momente in fata a milioane de telespectatori.

Iluzionistul crede cu tarie in talentul lui Cristian Gog, pe care il cunoaste personal si la adresa caruia are multe cuvinte de lauda.

„L-am cunoscut pe Cristian Gog cand am ajuns cu evenimentele mele in Cluj si am descoperit in el un om foarte pasionat de arta mentalismului. De asemenea, am descoperit un perfectionist, adica o persoana preocupata de cele mai mici detalii, care de cele mai multe ori inseamna extraordinar de mult. Este un magician mentalist la inceput de drum, care promite foarte mult si, exact cum prevedeam cu cativa ani in urma, vad ca se intampla. Cred ca vor aparea si la noi in Romania pe acest gen de entertainment cateva personaje interesante”, a spus iluzionistul care a reusit sa mearga pe apa.Despre dificultatea numerelor de iluzionism executate de Cristian Gog, celebrul Johannes a marturisit ca exista si trucuri mai grele, dar concurentul nu putea risca in fata telespectatorilor.

„Exista si experimente cu mult mai dificile, dar faptul ca a aparut in fata a milioane de telespectatori l-a facut pe Gog sa aleaga niste trucuri pe care le-as incadra la o dificultate medie si cu care a avut o siguranta in a le duce la bun sfarsit, sub presiunea psihologica a televiziunii. Sunt trucuri pe care le poti vedea la multi alti mentalisti celebri care au aparitii in centrele distractiei, gen Monte Carlo sau Las Vegas”, a spus mentalistul.

„Gog a folosit mai mult decat un simplu truc invatat din carti sau alte lecturi. Am vorbit cu el la telefon dupa finala si l-am felicitat si mi-a spus ca inca nu realizeaza ce i se intampla. Era foarte fericit”, a declarat iluzionistul.

Citește și...