Celebra parapsiholoagă a văzut ”dincolo”. Carmen Harra a desluşit crima de la metrou: ”Din păcate, a avut parte de…”

Publicat: 15/12/2017 | 00:00

Carmen Harra a desluşit crima de la Dristor 1! Celebra clarvăzătoare a văzut ”dincolo” şi a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicând pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, cum de Alexandra, prima victimă a Magdalenei Şerban, a reuşit să scape cu viaţă. (NU RATA A fost făcută publică înregistrarea cu momentul în care Alina Ciucu este împinsă în faţa metroului! Imagini cu puternic impact emoţional)

Carmen Harra a analizat destinul celor două victime alei Magdalenei Şerban şi a explicat cum Alexandra, prima fată atacată, a reuşit să se salveze, însă nu şi Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani care a murit strivită de metrou. (CITEŞTE ŞI:  Detalii incredibile! Ce a făcut criminala de la metrou înainte să o omoare pe Alina Ciucu! A furat o…..)

Crima şi tentativa de crimă comise de Magdalena Şerban: Alina Ciucu (partea stângă) vs. Alexandra (partea dreaptă)
Crima şi tentativa de crimă comise de Magdalena Şerban: Alina Ciucu (partea stângă) vs. Alexandra (partea dreaptă)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat explicaţia celebrei clarvăzătoare Carmen Harra în privinţa ororii de la metrou. Ea susţine că Alexandra şi Alina au avut destine complet diferite. Harra spune că, din păcate, Alina Ciucu a suferit o moarte violentă, aşa cum i s-a întâmplat şi în vieţile anterioare. (CITEŞTE AICI: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii)

”În cazul celor două femei (n.r. celor două victime ale Magdalenei Şerban), evident că este vorba despre destine diferite, despre codificări diferite. Nu am datele lor de naştere pentru a face o analiza numerologică, însă analizând informaţiile existente, putem trage câteva concluzii generale. Pentru femeia care a scăpat cu viaţă din incident, nu era timpul ei să moară. Cealaltă (n.r. Alina Ciucu), în schimb, avea mai multe karme nerezolvate şi, cel mai probabil, a avut parte de o moarte violentă şi în vieţile anterioare. Se spune că aşa cum trăieşti, aşa şi mori. Ea a avut parte în această viaţă, după cum s-a aflat acum, de un destin greu încercat. Autoarea faptei, a cărei dată de naştere nu o ştim, are şi ea cel mai probabil o karmă a nebuniei. Straniu este că, deşi lumea trăieşte mult mai în siguranţă ca înainte, astfel de incidente tot apar şi sunt aproape imposibil de eradicat”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: Scene cutremurătoare la IML! Rudele fetei ucise la metrou au plâns în hohote în curtea institutului)

Magdalena Şerban a omorât o fată de 25 de ani, împingând-o în faţa metroului

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Înainte de crima de la Dristor, criminala a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă decât peste câteva ore, după ce a omorât-o pe Alina Ciucu. Se pare că femeia care ar avea mari probleme psihice a avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi una lungă. Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi, în prezent, se află în Spitalul Penitenciar Jilava. (NU RATA, AICI: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO