Cezar Ouatu, negru de suparare pentru decizia juriului: „Exista niste ciudatenii acolo…” Afla la ce s-a referit cantaretul!

Publicat: 19/05/2013 | 15:50
Cezar Ouatu, negru de suparare pentru decizia juriului: „Exista niste ciudatenii acolo…” Afla la ce s-a referit cantaretul!

Cezar Ouatu a vorbit fara perdea cu reporterii cancan.ro despre tot ce s-a intamplat in Suedia. Artistul roman sustine ca primeste mesaje de la fanii din diaspora care spun ca l-au votat cu sutele, desi asta nu se reflecta in rezultate.

cezar

“Eu sunt foarte multumit! Vreau sa va spun asa, sa facem distinctia intre Cezar la Eurovision, care a lasat o amprenta extraordinara in Europa. Va spun personal de la Loreen incepand, care inainte sa intru in concurs m-a felicitat si mi-a zis ca eu sunt castigatorul. Dupa care piesa, care a stranit reactii si pro si contra. Romania este o tara, care, din pacate, geo-politic sta foarte prost.

Cezar, vocal, a lasat o amprenta foarte OK aici. Chiar cu dezamagire din partea multor publicatii importante din Europa, care ma dadeau favorit. Eu gasesc ca exista o netransparenta totala din partea celor care au organizat finala, pentru ca au fost niste, cum sa va zic, ciudatenii acolo. Dar nu mai conteaza, faptul este consumat.

Dar, sincer, eu am crescut foarte mult, am avut o evolutie extraordinara, prin carisma, prin disponibilitatea mea, eu cred ca, daca ar face o statistica cu cel mai disponibil artist de la Eurovision, eu sunt. Mai ales pentru simplul fapt ca vocea mea chiar a lasat o amprenta foarte buna aici si daca, ma rog, piesa a placut sau nu, eu stiu ca am cantat bine, mi-am facut meseria la cel mai inalt nivel si acest lucru a fost apreciat de toata lumea”, ne-a spus astazi Cezar Ouatu.

Dealtfel, artistul roman a precizat ca nu intelege de ce nu au fost voturi din diaspora. El sustine ca primeste acum mii de mesaje de la prieteni si fani care spun ca l-au votat in masa.

“Am fost… cum sa va zic, ciudat surprins de aceste voturi! Unde a fost diaspora? Primesc sute, mii de mesaje acum de la diaspora, care au votat o suta, doua, trei sute de sms-uri… Unde sunt? Desi, totusi, in Israel am foarte multi prieteni care au votat in masa, de la Israel nu a primit niciun punct. Imposibil!

Aceasta centralizare intre notele juriului, de cu o seara inainte, si voturile din acea seara (ieri), chiar asa, sa nu se simta. Eu va zic ca din Israel am avut minimum 1.000 de voturi”, a mai explicat Cezar.

Cezar s-a calsat pe locul 13 la Eurvision
Cezar s-a calsat pe locul 13 la Eurvision


Planuieste sa profite de notorietatea dobandita la Eurovision

Tanarul artist, care a reusit sa primeasca titlul de mister Eurovision, se pregateste de alte proiecte internationale, bazandu-se pe vizibilitatea oferita de Eurovision.

“Anul acesta mai mult ca niciodata revelatia si miracolul s-ar fi putut intampla. Cred ca a existat o mare teama geo-politica, din partea familie scandinave si “mamei Rusii” care s-a vazut. S-au votat unii pe ceilalti. Fratii nostri de peste Prut nu ne-au acordat 12 puncte, ceea ce noi am facut, ei le-au acordat Ucrainei. Deci, pesemne, sunt niste jocuri geo-politice care pe mine ma depasesc.

Eu vreau sa va spun ca profesional, personajul Cezar a lasat si are niste ecouri extraordinare, care depasesc Eurovision-ul. Eu am spus de la inceput ca Eurovisionul iti confera o vizibilitate mare, dar sunt foarte multi castigatori Eurovision care nu au facut nimic. Asa ca haideti sa il vedem pe Cezar dupa Eurovision! Sa vedem ce se intampla dupa!

Cert e ca mie Eurvisionul mi-a dat o vizibilitate foarte mare si mi-a creat acel fond de admiratori, foarte multi, care imi vor fi prielnici pentru proiectele internationale pe care le voi avea ca si artist pop-opera. (…) Noi suntem pe primul loc la viziualizari pe site-ul Euroivision, eram printre favoriti, noi am crescut foarte mult. Macar cu asta m-am ales si eu… ca am fost „mister Eurovision” si am fost ales cel mai frumos barbat”, ne-a mai spus artistul.

cezar ouatu

Cezar a adus Romaniei locul 13

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, care a participat la Eurovision cu piesa „It’s My Life” (muzica si versuri Cristian Faur), a obtinut un total de 65 de puncte, s-a clasat pe locul al 13-lea in concursul a carui finala a avut loc, sambata, la Malmö Arena (Suedia). Competitia a fost castigata de Emmelie de Forest din Danemarca. Pe urmatoarele doua locuri in clasament la Eurovision 2013 s-au situat Azerbaidjan, cu 234 de puncte, si Ucraina, cu 214 puncte.
Cezar nu a primit de la nicio tara punctajul maxim de 12 puncte, in timp ce cate 10 puncte au fost acordate reprezentantului Romaniei de catre Republica Moldova si Grecia. La randul sau, Romania a acordat 12 puncte reprezentantei Republicii Moldova, 10 puncte pentru Azerbaidjan si opt puncte pentru Norvegia. (Alex Saulea)
 

Citește și...