Chef de chef la Revelionul lautarilor! Adi Minune si Florin Salam al Albaniei au cantat pe mese pentru toti manelistii

Publicat: 15/01/2013 | 19:59

Noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2013 a fost una speciala pentru toata suflarea manelistilor din Romania.

Pentru ca lautarii nu apuca sa se distreze cum trebuie la petreceri din cauza ca sunt ocupati sa ii faca pe altii sa se simta bine, o zi din an o au dedicata doar pentru placerea lor.

La petrecerea organizata anul acesta denumita „Revelionul lautarilor”, au fost prezenti cei mai in voga manelisti din Romania si un invitat special care sa ii incante pe toti cei prezenti, este vorba despre Muharrem Ahmeti, supranumit Florin Salam al Albaniei.

bur

Sorinel Pustiu, Adi Minune, Dan Bursuc, Liviu Pustiu, Romeo Namol (varul lui Marinica Namol care nu a venit la petrecere pentru ca a avut parastasul tatalui sau ), Adi de la Valcea, Ionut Cercel, George Tall si multi multi altii au fost prezenti la petrecere ca sa celebreze Revelionul Lautarilor.

adi

Pusi pe petrecere si bine dispusi manelistii au petrecut pana in zori si s-au simtit bine cat pentru un an intreg la cheful organizat chiar in cinstea lor.

Spre dimineata, cand toata lumea s-a destins, atmosfera a fost incediata de Ahmeti si Adi Minune care s-au urcat pe mese si i-au incantat pe invitati.

Dan Simion

Citește și...