Chef de trei zile si trei nopti! Clanul Cordunenilor a sarbatorit de Ziua Barbatului intr-un club de manele din Bucuresti!

Publicat: 11/03/2013 | 23:00

Cei mai celebri interlopi din Moldova, clanul Cordunenilor, s-au reunit la Bucuresti, aici unde au petrecut "ca-n povesti", trei zile si trei nopti, de Ziua Barbatului.

Dupa ce au suspinat ani de zile printre gratii la gandul ca vor iesi candva din inchisoare si “vor rupe norma”, membrii clanului Corduneanu s-au si conformat.

Fratii Corduneanu au petrecut ca in vremurile bune

Chiar de Ziua Barbatului, cu mic, cu mare, toti barbatii din familia de interlopi ieseni s-au urcat in masini si au demarat catre Bucuresti.

Fratii Corduneanu au petrecut ca in vremurile bune

Si-au facut rezervare la un club de manele, acolo unde au organizat o mega-petrecere si unde au venit toti lautarii lor preferati, printre care si Sorinel Copilul de Aur, cel care a animat atmosfera cateva ore bune.

Fratii Corduneanu au petrecut ca in vremurile bune

Cea mai ascultata si cea mai ceruta piesa din seara petrecerii a fost “E chef mare”, a lui Nicolae Guta.

Cordunenii se lauda cu averea lor

Cordunenii isi arata averea pe internet

Adrian Corduneanu, unul dintre frati, a imortalizat momentul reuniunii si le-a spus tuturor cum s-au rasfatat numai cu bucate si vinuri alese, cum ar fi Cabernet Suavignon din 1937.

Cordunenii se lauda cu averea lor

Pe modelul

Dupa modelul “Camatarilor”, fratii Corduneanu au avut si ei un leu

La doar cateva ore, familia de interlopi s-a mutat intr-un restaurant din Damvovita, alaturi de “cel mai simpatic interlop”, Nelson Mondialu, care a venit tocmai din Cluj  pentru a sarbatori alaturi de Corduneni.

Mariana Apostol

 

Citește și...