Chef Tudor a plimbat-o romantic pe malul mării. Cum arată femeia secretă din viaţa juratului de la PRO TV

Publicat: 04/07/2016 | 23:00

Chef şi specialist într-ale gastronomiei, Tudor Constantinescu, zis şi Teo, pare să aibă metode speciale şi când vine vorba de relaţiile cu femeile din viaţa lui. Chiar dacă nu mai are fizicul de altădată, Tudor şi-a păstrat şarmul de cuceritor, multe femei suspină după el, dar numai una se bucură de ''preparatele'' lui.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, l-a filmat pe patronul lanţului de magazine ”Chocolat”, la mare, alături de iubita lui, Ana Maria Burlacu. Omul de afaceri încearcă să se relaxeze pe cât posibil şi să profite de zilele petrecute la plajă, alături de partenera lui. Discuţiile cu ea îl ajută foarte mult în procesul său de relaxare, deoarece îl face să râdă cu poftă minute bune la rând.

Tudor Constantinescu, la mare, alături de femeia din viaţa lui.
Tudor Constantinescu, la mare, alături de femeia din viaţa lui.

Cei doi hotărăsc să se plimbe pe plajă, şi nu putem trece cu vederea faptul că specialistul în dulciuri nu mai are fizicul de altădată, în ultimul timp Tudor a acumulat câteva kilograme în plus, ceea ce înseamnă că îi merge bine, cel puţin pe cel personal imaginile vorbesc de la sine.

Tudor Constantinescu a bruscat- o pe mama fetiţei lui

Tudor a trăit o poveste de dragoste cu Olena, mama fetiţei lui. Aceştia se îndrăgosteau nebuneşte într-un restaurant din Kiev, episod urmat, la scurt timp, de mutarea blondinei la Bucureşti şi naşterea micuţei Eva. Însă, în urmă cu doi ani, bărbatul a fost filmat de CANCAN.ro, bruscând-o pe mama fetiţei lui, în parcarea unui club. Bucătarul a bruscat-o, a ţipat şi i-a făcut morală în plină stradă, la 5 dimineaţa.

Tudor Constantinescu a bruscat-o pe Olena, mama fetiţei lui.
Tudor Constantinescu a bruscat-o pe Olena, mama fetiţei lui.

Juratul de la Pro Tv a fost acuzat de evaziune fiscală

Tudor Constantinescu a făcut cunoştinţă cu arestul preventiv, la sfârşitul anului trecut, fiind acuzat de evaziune fiscală prin lanţul de magazine „Chocolat”, pe care îl conduce. Autorităţile române susţin că din grupul infracţional fac parte Tudor-Mihai Constantinescu şi cetăţeanul francez Jean-Phillippe Pierre Luc Guilbert-Lassange, asociaţi la societăţile comerciale Choco Ateneu SRL, Choco Moşilor SRL, Coza Nostra Art SRL, Theobroma Consult SRL şi Theoprod Art SRL. În 2006 aceştia ar fi achiziţionat, de la S.C. Solutions Center S.R.L. din Constanţa, programul informatic de contabilitate cu dublă gestiune, care se instalează pe casele de marcat.

Evaziunea fiscală s-ar fi realizat printr-un program accesat cu ajutorul unui card aflat doar în posesia casierelor de la punctele de lucru ale societăţilor, care permite accesul în memoria fiscală a casei de marcat şi efectuarea unor operaţiuni de împărţire a produselor proprii, neîmbuteliate, care înregistrează o pondere mai mare în venituri şi nu sunt fiscalizate, au mai arătat aceleaşi surse.

Citește și...