Chinezii au arma secretă ca să bată cel mai tare iPhone. N-o să-ți poți lua ochii de la camera foto

Publicat: 27/03/2018 | 12:51
Chinezii au arma secretă ca să bată cel mai tare iPhone. N-o să-ți poți lua ochii de la camera foto

Huawei P20 va fi prezentat în Paris. Înainte ca P20 și P20 Pro să fie oficiale, P20 Lite e deja la precomandă în România și la Digi Mobil, scriu cei de la Playtech.ro.

Huawei P20 are multe de îndeplinit. Vine după Mate 10 Pro, un telefon care a stabilit poziția Huawei destul de bine pe piață. Totodată, e un telefon care promite, din zvonurile de până acum, că duce camera foto la următorul nivel. Vor fi două versiuni prezentate la Paris. Dacă P20 Lite rămâne să se bată pe preț cu o mulțime de alte modele din China și de la producători mari, Huawei P20 și P20 Pro concurează cu Samsung Galaxy S9, LG V30S ThinQ, iPhone X și viitorul OnePlus.

Noul terminal al celor de la Huawei va fi telefonul care acoperă prețul și preferințele între P20 Lite și P20 Pro. Nu va avea nici cel mai bun, nici cel mai slab hardware. Va avea însă Android Oreo, cu interfața EMUI, va avea o cameră foto îmbunătățită (sunt așteptate schimbări în interfață) și va profita de opțiuni de inteligență artificială. Huawei deja a anunțat cu Mate 10 Pro că va miza mai mult pe zona asta.

Noul smartphone va avea procesorul Huawei Kirin 970 cu opt nuclee, 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, baterie de 3.400 mAh, încărcare rapidă, ecran de 5,8 inci LCD full HD+ cu raport de aspect 18,7:9 (are o crestătură în partea de sus ca iPhone X), cameră foto duală pe spate – 20 megapixeli și 12 MP.

 

Citește și...