Cine e „bombardierul” care l-a făcut KO pe angajatul unei terase din Costinești?! Are un trecut înspăimântător!

Publicat: 01/07/2020 | 23:50

După ce un angajat al unei terase de pe litoral a fost bătut crunt doar pentru că „și-a permis” să ia câteva șervețele de pe tejgheaua barului, tot mai multe informații despre unul dintre agresori ies la iveală. Cristi Lupu are un trecut înspăimântător, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile. 

Miercuri noaptea, un bărbat s-a arătat extrem de deranjat de un tânăr care voia să ia niște șervețele de pe tejgheaua unui bar din Costinești, la care era angajat. N-a fost nevoie decât de o fracțiune de secundă ca individul să vadă roșu în fața ochilor și să aibă o izbucnire violentă.

Grozăvia de pe camerele de supraveghere

L-a lovit cu picioarele și pumnii pe angajatul terasei și aproape că l-a lăsat fără suflare. La câteva secunde după aceea, victima se ridică și vrea să plece, însă un alt bărbat, prieten cu agresorul, îl pune la pământ. Cei doi indivizi au continuat să petreacă până la sosirea poliției ca și cum nimic nu le tulburase liniștea. (VEZI ȘI: SCANDAL CA ÎN FILME ÎN MIEZ DE NOAPTE ÎNTRE POLIȚIA ROMÂNĂ ȘI DOI TINERI! UN AGENT A BĂTUT CU BESTIALITATE UN BĂRBAT)

Camerele de supraveghere ale localului au surprins agresiunea, iar mai mulți martori au sunat la 112. Victima are mandibula ruptă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit știrileprotv.ro.

Cei doi agresori au fost identificați între timp. Cel care l-a lovit primul pe tânăr și a fost reținut pentru 24 de ore are un trecut de „smardoi”, șlefuit, totuși, cu performanțe sportive.

Campion mondial după doar șase luni de antrenamente

Cristi Lupu si-a început cariera de luptător profesionist în 2007, după ce a fost implicat într-o bătaie pe o plajă de pe litoralul Marii Negre. El a reușit atunci să pună la pământ șase bărbați și nu a fost lovit deloc. Un om de afaceri din zonă a fost martor al incidentului și, impresionat de performanțele bărbatului, l-a angajat ca bodyguard la un club. De asemenea, afaceristul l-a ajutat pe Lupu să meargă la arte marțiale, după ce acesta i-a spus că nu și-a permis acest lucru. 

La doar șase luni de când s-a apucat de antrenamente, sportivul a reușit să câștige titlul de campion mondial la Wu Shu, categoria grea, la Campionatul Mondial din Italia.

Totuși, se pare că viața lui ca sportiv s-a încheiat abrupt și în 2010 a trecut printr-un episod total neașteptat. 

A fost înjunghiat cu sabia 

Aflat cu fratele său în mașină, acesta a fost șicanat în trafic de un alt autoturism, iar, în momentul în care a oprit, iadul s-a dezlănțuit. Cei doi au fost atacați și Lupu a fost înjunghiat cu o sabie.  (NU RATA: BĂTAIE ÎN BARUL LUI GICĂ CRAIOVEANU, DIN CRAIOVA! ULTRAȘII ECHIPEI LUI MITITELU AU FĂCUT HAOS)

Bărbatul a ajuns atunci la spital în stare gravă, în șoc hemoragic, cu multiple plăgi la nivelul brațelor. Cei doi frați susțineau că au fost atacați pentru că nu au dorit să plătească taxă de protecție unor interlopi din zonă, scria presa locală. 

Cristi Lupu, unul dintre bătăușii de la terasă
Cristi Lupu, unul dintre bătăușii de la terasă

La nici patru ani distanță, Lupu devine agresiv cu o vânzătoare din localitatea sa natală, Costinești. Bărbatul i-a cerut femeii să-i dea un bax cu sticle de bere, dar nu a vrut să le plătească. Atunci când a văzut că nu este servit nici dacă o amenință cu bătaia, a intrat singur și a luat băutura. Când episodul s-a repetat de față cu patronul magazinului, Lupu s-a ales cu o plângere la poliție. Nervos din această cauză, a mers și a amenințat-o pe vânzătoare că o bate dacă nu-și retrage plângerea. Tânăra a mers la poliție și a spus că este amenințată, așa că Lupu a fost reținut și pe numele său s-au deschis două dosare penale, pentru tâlhărie și amenințări. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.