VIDEO. Bătaie în barul lui Gică Craioveanu, din Craiova! Ultrașii echipei lui Mititelu au făcut haos

Publicat: 19/05/2019 | 14:45
VIDEO. Bătaie în barul lui Gică Craioveanu, din Craiova! Ultrașii echipei lui Mititelu au făcut haos

A fost bătaie în centrul Craiovei între ultraşi, înainte de meciul dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa. Suporterii au devastat barul deținut de Gică Craioveanu.

Cu două ore înainte de startul partidei dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa, în centrul orașului s-a iscat un conflict violent între ultrașii echipei lui Adrian Mititelu și cei care susțin formația din Liga 1.

Cel două tabere s-au întâlnit chiar pe o terasă deţinută de fostul fotbalist Gică Craioveanu. A urmat o ploaie de pumni şi picioare, ba mai mult, combatanţii au aruncat cu scune, sticle şi mese, relatează b1.ro.

Ultraşii au intrat până si peste angajaţii restaurantului şi i-au ameninţat cu bătaia pentru că susţin echipa Universităţii şi nu pe cea patronată de Adrian Mititelu, care se află acum în liga a treia.

Potrivit Iuliei Calancea, asociata lui Gică Craioveanu, chiar şi ea a fost ameninţată cu moartea de susţinătorii lui Mititelu.

„Polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între mai multe persoane, susținători ai echipelor de fotbal din Craiova, ar fi avut loc o altercație în centrul Craiovei. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere, însă polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând activități în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate în altercație”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pe vremuri, cele două gupuri, Peluza Nord  Craiova şi Peluza Sud, susţineau aceeaşi echipă, dar a intervenit marea schismă din 2013, iar taberele s-au despărţit, primii alegând să fie alături de clubul istoric, CS Universitatea Craiova, iar cei de la Peluza Sud au rămas lângă Adrian Mititelu, a cărui echipă evoluează acum în Liga a III-a.

Citește și...