Cine este poliţistul-erou care a ajuns primul la faţa locului după teribilul accident de pe A4! Cum le-a salvat viaţa victimelor coliziunii

Publicat: 03/08/2017 | 17:26

Agentul şef de poliţie Aurelian Coliş este poliţistul care a ajuns primul la faţa locului, în cazul gravului accident produs, astăzi, pe autostrada A4. Intervenţia sa le-a salvat viaţa victimelor accidentului rutier.

„Când s-a apropiat de autoturism, colegul nostru a observat un bărbat şi o femeie cu picioarele secţionate în urma impactului. Pentru a le veni în ajutor, a împrumutat o curea şi o eşarfă din care a improvizat garouri care să oprească hemoragia celor doi, hemoragie care, fără intervenţia colegului nostru, ar fi fost fatală, conform medicilor.

Între timp, între banchetele maşinii, poliţistul a văzut un copil, de 7 ani, rănit şi cu respiraţia tăiată, pe care a reuşit să îl scoată dintre fiarele contorsionate şi să îl resusciteze.

Ne bucurăm că toţi membrii familiei sunt în viaţă şi le urăm însănătoşire grabnică atât lor, cât şi colegului nostru din cadrul Serviciului Rutier – I.P.J. Constanţa, rănit la mână în urma intervenţiei”, a anunţat Poliţia Română pe contul ei de Facebook.

Un accident teribil a avut loc joi pe A4, pe sensul de mers spre Agigea. Doi pacienţi, soţ şi soţie, se află în stare critică, după ce le-au fost amputate picioarele. Copilul lor, în vârstă de şapte ani, este stabil şi a suferit răni uşoare.

Fără intervenţia poliţistului-erou nu s-ar mai fi putut face nimic pentru cei doi soţi, însă starea lor este în continuare critică.
 

 

 

Citește și...