Cine l-a turnat pe Dani Mocanu! E una dintre femeile pe care le şantaja

Publicat: 03/10/2017 | 13:50

S-a aflat cine l-a turnat la poliţie pe Dani Mocanu, suspect într-un caz de proxenetism. Este vorba de protagonista mai multor pictoriale incendiare,alături de Dani Mocanu, pe care manelistul le-a dat presei, o fată pe nume Elena.

Se pare că Dani Mocanu o şantaja cu nişte poze compromiţătoare pe una dintre fetele pe care le dădea la produs. Mai mult, în cea mai nouă piesă, Dani o ameninţa pe ”trădătoare”. Totul a început atunci când  el a şantajat-o pe Elena, fosta lui iubită, cu poze compromiţătoare. Până la urmă, în ciuda insistenţelor femeii care se mutase la Londra, Mocanu a dat publicităţii fotografiile cu tânăra goală-puşcă.

Declaraţiile date de Elena ”îl înfundă” şi mai mult pe celebrul manelist, aceasta recunoscând că îi trimitea o bună parte din banii câştigaţi prin ”metode doar de ea ştiute”, dar explicate anterior chiar de Dani Mocanu, potrivit evz.ro.

Pe numele lui Dani Mocanu s-a deschis un dosar în care este acuzat de proxenetism. Manelistul a câştigat bani frumoşi de pe urma femeilor pe care a reuşit să le convingă să se prostitueze. Victimele susţin că Dani Mocanu le promitea sarea cu marea, ca mai apoi să le oblige să se prostitueze.

Femeile au fost şi ele audiate de procurori şi au mărturisit că Dani Mocanu le convingea, prin diferite metode să se prostitueze. Le minţea că le iubeşte, le promitea că se căsătoreşte cu ele sau le şantaja.

 

 

 

Citește și...