Ciro Castellano ii da un ultimatum Antoniei, dupa ce i-a nascut copilul lui Velea! “N-are nicio sansa!”

Publicat: 05/01/2015 | 20:20
Ciro Castellano ii da un ultimatum Antoniei, dupa ce i-a nascut copilul lui Velea! “N-are nicio sansa!”

Fostul socru al Antoniei, Ciro Castellano, i-a dat luni un ultimatum cantaretei pentru a clarifica situatia dintre ea si Vincenzo. Barbatul vrea ca artista sa consimta cat mai curand la desfacerea casatoriei, chiar si la notar.

Ciro Castellano i-a reamintit luni Antoniei ca are niste conturi de reglat cu fiul sau. Se pare ca fostului socru al cantaretei nu prea ii convine situatia in care aceasta l-a pus pe Vincenzo, asa ca vrea ca mariajul dintre cei doi sa fie anulat cat mai repede. In plus, el spune ca nu are nicio sansa ca procesul de custodie sa fie judecat in tara.

antonia

“Daca Antonia vrea, vine si Vincenzo si se duc la notar! Ne-am rugat, ne rugam in continuare: te rog eu mult, lasa-ne in pace! Ce vrea? E clar ca custodia se va face in Italia, n-are nicio sansa! Divortul se face in Romania pentru ca aici a fost casatoria, dar copilul e nascut acolo, are pasaport italian!”, a declarat Ciro Castellano.

Ciro sustine ca Antonia si Vincenzo ar trebui sa ajunga la o intelegere
Ciro sustine ca Antonia si Vincenzo ar trebui sa ajunga la o intelegere

CITESTE SI:

Scandal de proportii colosale! Oana Roman il da in judecata pe medicul cu care a nascut pentru ca…

Mama Antoniei a facut furori in noaptea de REVELION! Uite cat de bine arata la aproape 41 de ani!

Antonia si Vincenzo nu sunt divortati si in acte
Antonia si Vincenzo nu sunt divortati si in acte

Alex Velea o va da in judecata pe Antonia!

Pentru ca Antonia inca este casatorita cu Vincenzo Castellano, nimeni nu stie cu exactitate cum se va numi copilul, daca va purta numele tatalui biologic sau al sotului cantaretei. De altfel, nenumarati avocati si-au dat cu parerea pe marginea acestui subiect, iar parerile au fost diverse.

Antonia

„Copilul va purta numele Castellano, insa nu dupa Vincenzo, ci dupa mama. Pentru ca baiatul a reiesit dintr-o relatie extraconjugala, in certificatul de nastere, in dreptul numelui tatalui apare o linie trasa. Acum, Alex trebuie sa ceara un test de paternitate, care sa ateste ca el este tatal baiatului. De asemenea, si Vincenzo Castellano trebuie sa faca un act prin care sa spuna ca nu este el parintele bebelusului si ca nu are niciun fel de drept asupra baiatului. Lucrurile s-ar rezolva mult mai repede daca Antonia si sotul ei ar divorta.”, a declarat o sursa bine informata, pentru CANCAN.ro.

R.O.