Home » Stiri » Citeste Horoscopul pentru anul 2018. Sănătate, bani, dragoste și carieră, previziuni făcute de Urania pentru fiecare zodie

Citeste Horoscopul pentru anul 2018. Sănătate, bani, dragoste și carieră, previziuni făcute de Urania pentru fiecare zodie

De: Răzvan Scarlat 25/02/2018 | 14:58
Citeste Horoscopul pentru anul 2018. Sănătate, bani, dragoste și carieră, previziuni făcute de Urania pentru fiecare zodie

Horoscop 2018 Berbec bani și carieră

Cel puțin din punct de vedere financiar, anul precedent a fost unul destul de încărcat pentru tine. Probabil că bugetul tău a fluctuat considerabil, cu atât mai mult dacă îți câștigi traiul lucrând în asociere cu alte persoane. Nu te aștepta ca 2018 să fie mai puțin animat pe acest plan, dar și în ceea ce privește cariera. Caută să ții pasul.

În ianuarie și februarie, așadar în cea mai mare parte a primului trimestru al lui 2018, ar fi bine să te concentrezi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile tale de viitor. Dacă în prima lună a anului poți face progrese semnificative în carieră, în cea de-a doua se prea poate să pui pe picioare ori să dezvolți o afacere cu cineva.

În al doilea trimestru al anului acesta, lucrurile se derulează cu rapiditate. Financiar, stai bine în aprilie, dar evită deciziile pripite de la jumătatea lunii mai încolo. În ceea ce privește sectorul muncii, se continuă tendințele din ianuarie și februarie. Iată așadar șansa perfectă de a-ți consolida proiectele, dar și de a avansa în ierarhia de la muncă.

În următoarele trei luni ale anului, ai putea da dovadă de un randament profesional de invidiat. Cu toate acestea, este posibil ca veniturile tale să oscileze destul de mult din august încolo. Vestea bună este însă că, începând cu luna septembrie, înaintezi mai puțin greu în carieră. Încrede-te în beneficiile de durată ale pașilor mici pe care-i faci.

În ultimul trimestru al anului, se complică lucrurile pentru cei/le care sunt implicați/te într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparență care pare să marcheze relația cu asociații perioada aceasta riscă să vă aducă în pragul unor litigii. Poate că dacă ați da dovadă de mai multă deschidere unii față de ceilalți, ați putea evita astfel de scenarii.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul dinamic și ofertant atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Acest lucru nu înseamnă însă că nu vei da de greutăți: se vor arăta destule obstacole, dar dacă nu le lași să te doboare, totul va fi bine. Caută să nu cazi pradă deznădejdii și nu accepta eșecul.

Horoscop 2018 Taur bani și carieră

Acest sector de viață, poate mai puțin ca anul trecut, rămâne și în 2018 una dintre cele câteva arii de interes ale tale. În acest an, ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poți relaxa prea mult în lunile care urmează. Caută deci să-ți aduni forțele și să demonstrezi că într-adevăr ești un/o angajat/ă greu de înlocuit.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, cariera ar trebui să se găsească pe lista ta de priorități. Se arată oportunități de a avansa pe plan profesional, indiciu cum că ai șanse reale de a urca în ierarhia de la locul de muncă. Acestea pot implica să ieși, cel puțin într-o anumită măsură, din zona de confort, ceea ce nu este tocmai confortabil.

În a doua parte a lunii mai și în a doua jumătate a lui iunie, se întrevede o perioadă bună din punct de vedere financiar. Deși veniturile tale sunt mai mari decât de obicei, nu este însă un moment bun să faci investiții, cu atât mai mult dacă acestea se duc în direcția planurilor de viitor și/sau a proiectelor de grup. Mai au nevoie de modificări.

Studiile sau mai bine spus, lipsa lor ori faptul că nu te-ai concentrat pe formarea ta continuă până acum îți pot afecta, cel puțin într-o anumită măsură, evoluția la locul de muncă în iulie și august. Înscrie-te repejor la cursuri de calificare și/sau dezvoltare pe tot parcursul vieții pentru a putea să continui drumul în sens ascendent pe acest plan.

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea ta de a conlucra cu asociații, clienții sau colaboratorii poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteți sinceri unul cu celălalt. Poate vă ascundeți lucruri în ceea ce privește banii, înlocuiți clauze în contracte unii fără știrea celorlalți sau doar evitați să faceți publice unele informații.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de dinamic pe plan profesional pentru tine. Cu toate acestea, este nevoie să te arăți mai deschis/ă decât de obicei să încerci tehnici și metode noi. Nu neglija, de asemenea, educația întrucât aceastea te poate ajuta să ai parte de parcursul scontat. Muncește susținut.

Horoscop 2018 Gemeni bani și carieră

Profesional, ai de tras în 2018 cel puțin la fel de mult ca în a doua jumătate a anului trecut. Dacă te-ai concentrat, cel puțin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ideal ar fi ca cel care este pe cale să se deschidă să dai dovadă de la fel de mult profesionalism. Ocazii apar să-ți etalezi abilitățile, trebuie doar să le observi.

În februarie și prima parte a lui martie, de dorit ar fi să te axezi pe dezvoltarea acelor relații pe care le consideri de perspectivă din punct de vedere profesional. Începând cu februarie, se prea poate însă ca unele chestiuni care ține de munca pe care o depui să sufere amânări, întârzieri sau doar să se iște unele confuzii care-ți afectează ritmul.

În prima jumătate a lui aprilie, se prea poate ca planurile tale de viitor ori proiectele de grup în care ești implicat/ă ar putea înregistra unele piedici. Cu toate că acest lucru implică să iei atitudine, gândește-te bine ce inițiativă iei. S-ar putea să faci mai mult rău decât bine dacă acționezi într-un mod pripit. Măsoară de două ori și taie o dată.

În iulie și/sau august, pot interveni unele probleme birocratice care te pun în situația de a aștepta să ți se vireze în cont partea care îți revine dintr-un proiect derulat cu terțe persoane. Se prea poate să fi semnat un contract fără să fi citit în prealabil clauzele cu atenția care se cuvinea. Poate acest scenariu te va face să procedezi altfel pe viitor.

În ultimul trimestru al acestui an, se mai risipește din senzația că nu reușești nicicum să realizezi tot ceea ce ți-ai propus la serviciu. Această schimbare de atmosferă poate fi și mulțumită faptului că treci prin mai puține încercări pe acest plan. Chiar și așa, nu înseamnă că poți să te culci pe-o ureche. Mai ai încă destul de mult de demonstrat.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 este unul cel puțin aglomerat pe plan profesional. Deși te-ai putea îndoi de faptul că vei face față provocărilor, astrele îți conferă oportunități de a le înfrunta cu brio și a te pune într-o lumină cu adevărat favorabilă. Trebuie doar să nu părăsești ringul atunci când lupta devine prea grea.

Horoscop 2018 Rac bani și carieră

Din punct de vedere profesional, 2018, la fel ca anul trecut, se prefigurează a fi unul dinamic și ofertant. Poate că nu-l va întrece în oportunități pe cel din urmă, dar nu se va lăsa mai prejos cu siguranță. Nu-ți rămâne așadar decât să stai în stare de alertă, astfel încât să poți observa oportunitățile de îndată ce acestea apar. Fii atent/ă.

În februarie și prima jumătate a lui martie, te bucuri de un randament crescut, semn că niciun volum de muncă ce ți se delegă nu este prea mare. Tot în primul trimestru al anului te-ai putea concentra pe relațiile profesionale pe care le ai cu asociații, clienții și colaboratorii. Acestea se pot dezvolta mult dacă investești timp și energie în ele.

În cea mai mare parte a celui de-al doilea trimestru al lui 2018, ai putea să călătorești în interes de afaceri, să participi la cursuri de calificare ori formare continuă sau să ai de-a face cu tot felul de chestiuni briocratice care-ți răpesc o bună bucată din timp și energie. Ține cont că întârzierile și amânările se pot ivi în prima jumătate a lui aprilie.

În iulie și/sau august, poți trece printr-o perioadă dificilă în raport cu partenerii de afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înțelegeți la bani sau raportul de forțe din relația voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să dai dovadă de mai multă transparență și deschidere.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din noiembrie încolo, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru tine din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la finele anului, când

nivelul tăi de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru n-ar trebui să te împiedice să afișezi același profesionalism ireproșabil.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un 2018 prolific pentru tine pe plan profesional. Cu toate că șansele de câștig și afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca și până acum, acest lucru nu înseamnă că ești privat/ă de ele cu totul. Tot ceea ce trebui să faci este să-ți întinzi și mai departe antenele pentru a prinde ponturi.

Horoscop 2018 Leu bani și carieră

Din punct de vedere profesional, se întrevede un an 2018 la fel de palpitant ca cel de dinaintea ta. Apar atât oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, cât și șanse de câștig demne de luat în seamă. Norocul face însă că deții toate atuurile pentru a activa pe toate fronturile care ți se deschid în lunile care urmează. Profită de tot ce apare.

Începutul de an, mai exact primul trimestru al anului, îți face o incursiune lejeră pe plan profesional, indiciu cum că cele dintâi luni ale lui 2018 nu vor fi prea dificile pentru tine. Dacă în ianuarie te reacomodezi cu programul de la serviciu, în a doua lună a anului ar fi de dorit să te concentrezi pe relațiile cu partenerii de afaceri.

De la jumătatea lui aprilie încolo, lucrurile s-ar putea precipita pe planul muncii. Este posibil să se înmulțească sarcinile de serviciu ori să devină mai complicate, ceea ce îți poate decala nițel prioritățile la acest nivel. nu te mira așadar dacă intervin amânări și întârzieri, cel puțin într-o anumită măsură. Caută să grăbești ritmul câtuși de puțin.

În iulie și august, pot apărea unele probleme în interiorul parteneriatelor de afaceri sau relației cu clienții și/sau colaboratorii. Parcă nu mai lucrați atât de bine unii cu ceilalți, semn că poate nu v-ați sincronizat pe acest plan sau nu puteți să treceți peste unele diferențe. Gândiți-vă cum puteți să faceți să acționați ca o adevărată echipă.

Din octombrie încolo, lucrurile stau mai bine pentru tine pe plan profesional. Se prea poate că treci printr-o perioadă mai bună, nu mai înregistrezi la fel de multe amânări și întârzieri ca pân-acum, fapt pentru care s-ar putea ca în ultimul trimestru al anului să faci mai multe progrese decât te-ai așteptat în acest an. Poți ajunge foarte departe.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 în care poți realiza destul de multe pe plan profesional. Este drept că trebuie să depui eforturi mai mari decât de obicei pentru a obține ceea ce ți-ai propus, dar dacă reușești să faci față tuturor provocărilor, vei și recompensat/ă cu vârf și îndesat. Gândește pe termen lung.

Horoscop 2018 Fecioara bani și carieră

Pe plan profesional, nu se întrevede un an 2018 dificil pentru tine. Oportunități de a avansa în carieră vor apărea, noroace mai mici sau mai mari de câștig se vor ivi și ele, semn că depinde doar de tine dacă vrei să realizezi ceva important anul acesta sau să consolidezi progresele pe care le-ai înregistrat în anii trecuți. Le poți face pe toate.

În prima jumătate a lui ianuarie și în februarie, se întrevede o perioadă în care dai dovadă de mult randament. Ce-i drept, nici nu ai parte de o perioadă prea dificilă pe acest plan, dar indiferent care este situația, cert este că lucrurile merg bine pentru tine din acest punct de vedere. Străduiește-te să dai tot ceea ce ai mai bun în continuare.

În aprilie și în prima parte din luna mai, în vizorul astrelor intră relațiile profesionale pe care le ai cu asociații, clienții și colaboratorii. Situația dintre voi s-ar putea tensiona destul de mult pe fondul lipsei de încredere sau al unor chestiuni financiare, dar dacă discutați lucrurile cu cărțile pe masă, cu siguranță veți reuși să treceți peste provocări.

În iulie și august, nativii/ele acestui semn implicați/te în afaceri care s-au născut din pasiune ar putea experimenta unele probleme. Bine nu le merge nici celor care nu se pot abține și amestecă utilul cu plăcutul. În vara lui 2018, ideal ar fi să nu amesteci cele două tabere. În caz contrar, s-ar putea produce anumite complicații serioase.

În octombrie și prima jumătate a lui noiembrie, ideal ar fi să nu negociezi contracte, darămite să le semnezi. Dacă totuși nu ai de ales, angajează-ți un avocat bun și fă în așa fel încât să te sfătuiești cu el când vine vorba de clauzele cu care ar trebui să fii de acord. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării întrucât există riscul să nu meargă bine.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrede un 2018 destul de aglomerat pentru tine pe acest plan. Cu toate că te-ai putea confrunta cu unele piedici, cert este că vei recupera eventualele pauze fără prea mari probleme. Caută să vezi partea plină a paharului, chiar dacă uneori lucrurile nu merg tocmai așa cum ai preconizat inițial.

Horoscop 2018 Balanta bani și carieră

În 2018, se menține tendința anilor trecuți de a plasa cariera și componenta financiară printre primele poziții din ierarhia priorităților tale. Cu toate că nu apar schimbări prea mari pe acest planuri, cert este că se vor ivi suficiente oportunități să avansezi la locul de muncă și să-ți suplimentezi bugetul. Trebuie doar să le observi de îndată ce apar.

În primul trimestru al anului, s-ar părea că ești mai asertiv/ă decât de obicei pe plan comunicațional, ceea ce ar putea să-ți facă bine dacă ai parte de negocieri ori vrei să iei cuvântul în cadrul unor ședințe. De la mijlocul lui februarie și până în primele zile ale lui martie, pare că lucrurile merg chiar bine pe planul muncii. Te bucuri de spor.

În prima jumătate a lui aprilie, ai putea trece prin încercări în raport cu asociatul/a, clienții sau colaboratorii. Pot avea loc tot felul de neînțelegeri, dar caută să nu iei decizii de unul/a singur/ă, mai ales de la mijlocul lunii mai încolo. S-ar putea să vă afecteze nu doar încrederea unul în celălalt, ci și câștigurile și raportul de forțe.

În primele două decade ale lui august, s-ar părea că proiectele tale de grup și planurile de viitor ar putea avansa mai lent decât până acum. Nu te încăpățâna să ții cu dinții de unele lucruri dacă s-a demonstrat că te țin în loc. Nu-i exclus, de asemenea, ca unii coechipieri să te părăsească și să fii nevoit să cooptezi noi parteneri de afaceri.

În ultimele două luni ale anului, s-ar putea să reziști mai greu decât de obicei tentației de a face pe plac tuturor. Acest lucru ți-ar putea afecta capacitatea de a negocia unele contracte bănoase, motiv pentru care se recomandă să pui binele tău pe primul loc și apoi să te gândești la cel comun. În caz contrar, vei câștiga mai puțin decât meriți.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 dinamic și ofertant pe plan profesional și financiar. Cu toate că poate veni cu unele piedici la pachet, cert este că vei face progrese destul de însemnate în lunile următoare. Trebuie doar să le sesizezi la timp și să nu le lași să treacă pe lângă tine. Profită de ele de îndată ce apar.

Horoscop 2018 Scorpion bani și carieră

Sectorul financiar și profesional se numără printre domeniile de viață care constituie și anul acesta o prioritate pentru tine. Cu toate că te vei confrunta cu provocări destul de multe, vei simți negreșit că eforturile tale n-au fost în zadar. Caută să dai dovadă de profesionalism și simț de răspundere în orice întreprinzi în perioada următoare.

Dacă ești conectat/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău, în primele trei luni ale anului poți ajunge să câștigi sume deloc de neglijat din mici comisioane sau alte activități în afara serviciului. Tot în acest interval astrele favorizează negocierile de contracte, semn că atunci ar fi cazul să aduci în discuție eventualitatea reînnoirii unei colaborări.

În prima parte a lui aprilie, se prea poate să înregistrezi unele amânări sau întârzieri pe plan profesional, fapt care riscă să-ți decaleze unele planuri. În restul acestui trimestru al anului, poți face progrese în raport cu asociații, clienții și/sau colaboratorii, dar doar dacă te concentrezi pe consolidarea relației cu ei. Acum nu-i momentul să te grăbești.

În prima jumătate a lui august, accederea ta pe scara ierarhică de la locul de muncă poate avea loc destul de anevoios. Poți avea impresia că șefii te duc cu zăhărelul și că astfel bați pasul pe loc când ai

putea să faci ceva în acest sens. Poate că dacă ai avea puțină răbdare și nu te-ai descuraja așa ușor, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru tine.

Financiar, s-ar putea să-ți meargă destul de bine, mai ales din noiembrie încolo. Într-un fel sau altul, reușești să câștigi din ce în ce mai bine pe cont propriu, fără a avea nevoie de colaborarea cu terțe persoane. Înainte să-ți vină idei de antreprenoriat, stai și cântărește bine: poate ar fi mai bine să muncești în cadrul unui parteneriat o vreme.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 în care poți realiza multe pe acest plan, dar acest lucru depinde de capacitatea de a te înțelege cu ceilalți și de a gândi totul la rece. Dacă-ți joci cărțile bine, câștigurile tale pot să se înmulțească, nefiind exclus, de asemenea, să obții funcția la care râvnești de mult.

Horoscop 2018 Sagetator bani și carieră

Dacă din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 nu s-a remarcat în mod special, cel puțin sectorul din urmă pare să exceleze în 2018. Poate că nu se vor arăta prea multe oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, dar cu siguranță ai putea ajunge să faci mai mulți bani decât acum. Nu trebuie decât să-ți propui acest lucru.

În ianuarie și februarie, s-ar părea că ești bine conectat/ă la tot ce se întâmplă în jurul tău, semn că nu trec pe lângă tine oportunitățile de a câștiga sume deloc de neglijat din tot felul de ponturi și comisioane. Nu este exclus, de asemenea, să se ivească și oportunitatea de a semna unele contracte destul de bănoase. Negociază la sânge.

De la mijlocul lui aprilie încolo, se anunță o perioadă cam aglomerată și solicitantă la locul de muncă, dar rezistă tentației de a face prea multe lucruri în același timp. Nu-i nimic rău în a încerca metode noi de lucru, dar dacă acestea scad calitatea felului în care abordezi sarcinile de serviciu, poate ar fi cazul să te ții de cele consacrate deja.

Din august încolo, s-ar putea ca graba să-ți strice treaba la serviciu. Nu lua decizii în pripă, verifică-ți proiectele înainte de a le preda și dă dovadă de profesionalism în tot ceea ce întreprinzi. Mai devreme sau mai târziu, erorile sau superficialitatea cu care ai adoptat unele sarcini de serviciu vor fi remarcate și-ți vor afecta parcursul profesional.

De la mijlocul lui octombrie și până la finele primei jumătăți a lui noiembrie, ar fi de dorit să nu faci investiții mari în proiecte sau planuri de viitor. Nu va dura mult până când ai putea realiza că necesitau mult mai multă muncă înainte de a primi o infuzie de capital. Altfel, te-ai putea alege cu unele pagube din care-ți revii destul de greu.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, se întrevede un an 2018 în care te poți pune pe picioare pe plan financiar. S-ar putea ca cele mai însemnate câștiguri să nu vină neapărat din munca pe care o depui la serviciu, ci din activități derulate în afara locului de muncă. Oricare ar fi situația, cert este că o duci bine pe acest plan.

Horoscop 2018 Capricorn bani și carieră

Profesional, pari să nu mai fi la fel de solicitant ca în anul precedent, dar fii sigur/ă că nu vor lipsi oportunitățile de a demonstra de ce anume ești capabil/ă în domeniul pe care îl stăpânești. Nu te gândi însă că provocările vor lipsi cu desăvârșire: norocul face însă că ești suficient de determinat/ă încât să le faci față cu brio orice ar fi.

De la finele primei decade a lui ianuarie până la sfârșitul lui februarie, se prea poate să apară oportunități de a-ți valorifica economiile realizate până acum și/sau rotunjire a veniturilor demne de luat în seamă. Întrucât nu vor fi puține, de dorit ar fi să profiți doar de acelea care sunt de lungă durată. Altfel, nu e vorba decât de ceva temporar.

În luna mai și prima jumătate a lui iunie, nu duci lipsă de spor la serviciu. Primești sarcini de lucru care nu par să te depășească în ceea ce privește experiența, dar nici care să te epuizeze prea mult. Abilitățile de comunciare și socializare potențate te ajută să cultivi acele relații care te pot ajuta să-ți materializezi unele idei de afaceri.

În iulie și august, imaginea ta contează foarte mult în carieră, iar dacă nu te prezinți ca un/o adevărat/ă profesionist/ă, s-ar putea să ai de pierdut pe plan financiar. Tot în luna august, caută să dai dovadă de transparență în raport cu asociatul/a, colaboratorii și clienții în privința banilor. Nu uita, de asemenea, să te axezi și pe dezvoltare continuă.

De la începutul lui octombrie până la sfârșitul primei decade a lui noiembrie, poate chiar și în primele zile ale lui decembrie, s-ar putea să renunți la unele proiecte de grup sau planuri de viitor. Motivul s-ar putea să fie acela că unele persoane care te așteptai să te sprijine cu conexiuni, moral sau financiar au ieșit din schemă abrupt.

După cum reiese din rândurile de mai sus, se anunță un an 2018 dinamic și ofertant pe plan profesional. Tocmai pentru că se întâmplă multe lucruri în acest sector de viață, se recomandă să faci în așa fel încât să nu te pierzi cu firea și să fii calculat/ă și cât se poate de rațional/ă în orice situație. Acum nu este momentul să iei decizii în pripă.

Horoscop 2018 Varsator bani și carieră

După câțiva ani în care sectorul profesional a fost lovit de tot felul de conjuncturi astrale tensionate, anul acesta pare să fie mai puțin încercat din acest punct de vedere. Dacă nu te lași dezamăgit/ă de eventualele provocări apărute pe acest plan, s-ar putea să realizezi mult mai mult decât ai crede. Ai încredere în valoarea ta ca profesionist.

În primele trei luni ale anului, planurile tale de viitor și proiectele de grup în care ești implicat/ă ar putea realiza mari progrese dacă le aloci suficient din timpul și energia ta. În februarie, se anunță mici noroace de câștig, indiciu cum că vei da peste unele oportunități care merită într-adevăr atenția ta. Important este să ai ochii larg deschiși.

În prima parte a lui aprilie, indicat ar fi să nu participi la interviuri de afaceri, să te ții departe de negocieri și să nu susții pitch-uri. S-ar putea ca ele să meargă așa cum ți-ai dorit, fapt pentru care ai putea pierde unele oportunități de care ai fi putut profita dacă ai fi avut puțină răbdare. În aprilie și iunie, stai bine cu randamentul.

În primele două decade ale lui august, s-ar putea să nu dai dovadă de același nivel de productivitate la serviciu. Tocmai din acest motiv, indiciat ar fi să nu-ți propui lucruri mari la mijlocul celui de-al treilea trimestru al anului. Pot avea loc întârzieri, dar și amânări care te aduc în situația de a lăsa anumite proiecte și planuri pe altă dată.

În ultimul trimestru al anului, ai putea fi anunțat/ă că funcția la care aspiri presupune studii mai aprofundate decât cele pe care le ai tu. Înscrie-te repejor la cursuri căci ai putea să te califici cât de curând. Nu-ți face griji în privința viitorului tău profesional. vei ajunge unde îți dorești doar că drumul până acolo va fi mai lung decât ai crezut.

Din câte se poate observa din rândurile de mai sus, se anunță un an 2018 dinamic și ofertant din punct de vedere rofesional. Chiar dacă ai putea avea parte de piedici cel puțin la un moment dat, cert este că, în cazul tău, deznodământul va fi unul favorabil. Trebuie doar să investești suficient din timpul, energia și resursele tale pe acest plan.

Horoscop 2018 Pesti bani și carieră

În cea mai mare parte a anului trecut, ai trecut prin destul de multe probe în carieră, tendință care, din fericire, nu se menține anul acesta. Chiar și așa, nu se întrevăd vești prea bune pe plan financiar. Cu toate că nu lipsesc câștigurile, cert este că nici nu vei da lovitura. Acest pronostic nu te împiedică totuși să pui sume considerabile deoparte.

În primele trei luni ale anului, cariera pare să te preocupe destul de mult. Intri în 2018 pus/ă pe treabă și pregătit/ă să demonstrezi că ești un/o profesionist/ă desăvârșit/ă. Nu-i exclus totuși să faci progrese și în ceea ce privește proiectele de grup, fapt care îți poate aduce câștiguri frumușele în martie. Arată-le că ești un/o coechipier/ă bun/ă.

În prima parte a lui aprilie, banii ți s-ar putea scurge printre degete. Cu toate că nu stai tocmai rău în ceea ce privește câștigurile, cert este că s-ar putea să nu le simți deloc. De la mijlocul lunii mai încolo, ideal ar fi să te gândești de două ori înainte de a spune lucruri pe care le poți regreta. Altfel, vei regreta finalul unor interviuri sau negocieri.

Dacă te gândești să te implici într-un proiect de grup sau deja ești implicat/ă într-o afacere cu alte persoane, asigură-te că există transparență între voi și dedicare, oricare ar fi circumstanțele. În caz contrar, s-ar putea ca lunile de iulie și/sau august să vină la pachet cu o dezamăgire care te poate costa viitorul business-ului sau mulți bani.

În ultimul trimestru al anului, asigură-te că ție și asociatului/ei nu vă lipsește nicio aprobare. Altfel, ați putea avea probleme cu organele de control. Dacă negociezi intrarea ta într-o afacere, ai mare grijă ce semnezi ori s-ar putea să fii păgubit/ă mai devreme sau mai târziu. Nu uita să te îngrijești, de asemenea, de formarea ta continuă, conform romaniatv.net.

Din câte se poate observa din rândurile de mai jos, se prefigurează un an 2018 în care poți realiza multe din punct de vedere profesional. Se creează, de asemenea, contextul astral necesar pentru a te pune pe picioare din punct de vedere financiar, dar trebuie să dai dovadă de multă precauție. Se pot ivi piedi atunci când te aștepți cel mai puțin.

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Devine OBLIGATORIU în România! Anunțul momentului pentru 5 milioane de români. Totul se schimbă radical
Devine OBLIGATORIU în România! Anunțul momentului pentru 5 milioane de români. Totul se schimbă radical
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
ŞOC! Femeia devenită vedetă peste noapte în România, la videochat. Imagini compromiţătoare
ŞOC! Femeia devenită vedetă peste noapte în România, la videochat. Imagini compromiţătoare
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Fiica Andreei Esca e bolnavă. De ce suferă fiica tânăra
Fiica Andreei Esca e bolnavă. De ce suferă fiica tânăra
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Durere cumplită pentru o vloggeriţă din România, după ce şi-a pierdut mama:
Durere cumplită pentru o vloggeriţă din România, după ce şi-a pierdut mama: "Te las în...
Vulpița, decizie de ultimă oră. Ce a făcut vedeta de la Acces Direct pentru fetița ei
Vulpița, decizie de ultimă oră. Ce a făcut vedeta de la Acces Direct pentru fetița...
Monica Tatoiu a recunoscut totul. Șoc pentru toți cei care o cunosc
Monica Tatoiu a recunoscut totul. Șoc pentru toți cei care o cunosc
Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!
Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!
SCANDALUL a inceput la SURVIVOR! Jador deja s-a certat cu…
SCANDALUL a inceput la SURVIVOR! Jador deja s-a certat cu…
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie. Trei zodii au NOROC FABULOS, dar alta e lovită de ghinion…
Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie. Trei zodii au NOROC FABULOS, dar alta e lovită...
Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i vină rândul
Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i...
Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul
Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul
Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, în Dâmbovița. Imagini șocante!
Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, în Dâmbovița. Imagini șocante!
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit după ce s-a vaccinat
ULTIMA ORĂ. ȘOC! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia din Bacău care a murit...
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
EXCLUSIV. Cinematografele NU se deschid de luni
EXCLUSIV. Cinematografele NU se deschid de luni
Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Jador! Cei doi au ajuns la cuțite după ce Faimoșii au pierdut
Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Jador! Cei doi au ajuns la cuțite...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
"E penibil, s-a stricat la 12 000 de kilometri!" Ce a putut sa pateasca Dorian...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Nimeni nu se aștepta la asta! Ce concurent a fost nominalizat spre eliminare? Faimosul a primit 5 voturi
Nimeni nu se aștepta la asta! Ce concurent a fost nominalizat spre eliminare? Faimosul a...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU AU HABAR
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
Andra Volos s-a împăcat cu Bogdan Mocanu?! Cum a fost surprinsă fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Andra Volos s-a împăcat cu Bogdan Mocanu?! Cum a fost surprinsă fosta concurentă de la...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Primul dublu transplant de brațe din lume. Cum a fost posibilă intervenția
Primul dublu transplant de brațe din lume. Cum a fost posibilă intervenția
ITP 2021: Ce se întâmplă cu Inspecția Tehnică Periodică anul acesta
ITP 2021: Ce se întâmplă cu Inspecția Tehnică Periodică anul acesta
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!