Ciubotariu pleaca, vine Vujadinovic

Publicat: 31/05/2010 | 00:00
Dupa plecarea internationalului roman Florin Ciubotariu de pe postul de extrema dreapta, sefii clubului banatean si-au orientat privirea spre sarbul Stelei, Pedrag Vujadonovic, pe care l-au si transferat pentru urmatoarele doua sezoane. "Ciobi", mahnit de felul in care clubul si-a tratat jucatorii care i-au adus patru cupe, a decis sa plece acasa, la Suceava, langa Petru Ghervan, secundul "Turcului" pe vremea cand acesta antrena Nationala.

Plecarea lui Florin Ciubotariu la Suceava i-a luat oarecum prin surprindere pe sefii de la UCM Resita. Sefii UCM Sport s-au miscat rapid pe piata transferurilor, reusind sa-l transfere pe sarbul de 27 de ani chiar in pofida rivalilor de la Steaua. „Handbalistul sarb Predrag Vujadinovic a semnat un contract pentru urmatoarele doua sezoane cu UCM Resita”, a precizat Sergiu Taban, ofiterul de presa al vicecampioanei.

Extrema sanga a castigat de doua ori Cupa Romaniei, o data cu Fibrex Nilon Savinesti si anul acesta cu UCM Resita. Ciubotariu este nascut chiar la Suceava, echipa pentru care va juca din sezonul viitor. Cu UCMR a castigat si trei Cupe Challenge si are peste 50 de selectii in Nationala masculina de handbal.

Sarbul Predrag Vujadinovic a debutat in echipa natala, Vrbas apoi la Vojvodina-Univerexport Novi Sad, Partizan Si&SI Belgrad si Steaua Bucuresti. Este campion al Serbiei (2005 – cu Vojvodina Univerexport Novi Sad), dublu castigator al Cupei Serbiei(2005 – cu Vojvodina Univerexport Novi Sad si 2006 – cu Partizan Si&SI Belgrad)Campion al Romaniei in 2008 cu Steaua MFA Bucuresti si dublu castigator al Cupei Romaniei (2008, 2009 – cu Steaua MFA Bucuresti). Internationalul are si mai bine de 10 selectii in Nationala Serbiei.

Citește și...