Clipe de coşmar la mii de metri altitudine. Un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei

Publicat: 08/11/2017 | 09:42
Clipe de coşmar la mii de metri altitudine. Un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei

Piloţii unui avion Boeing 738, care aparţine companiei Sunexpress Deutschland, au cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, după ce au apărut unele probleme în timpul zborului. Acestea nu puteau fi remediate la mii de metri altitudine. Aeronava plecase din oraşul german Hanovra şi trebuia să ajungă în Adana, un oraş din Turcia.

Piloţii aeronavei au efectuat aterizarea de urgenţă noaptea trecută la ora 22.07. Toate acestea după ce o pasageră în vârstă de 44 ani ar fi suferit un atac de cord, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu. Ceilalţi călători s-au speriat şi nu ştiau cum să o ajute pe femeie.

”După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 22.47, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical de urgenţă al aeroportului, care a reuşit să stabilizeze pasagera, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu, potrivit News.ro.

Femeia a fost dusă la unul dintre spitalele de urgenţă din Bucureşti, iar aeronava a decolat în cursul nopţii trecute către destinaţie. Avionul a decolat din Hanovra, un oraş din Germania şi trebuia să ajungă în Adana, în Turcia.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale, precizează oficialul aeroportului.


 

Citește și...