Clipe de groaza pentru tatal Gabrielei Cristea! Ce se intampla acum cu barbatul: fiecare secunda il aduce mai aproape de sfarsit

Publicat: 14/07/2014 | 00:29

Eugeniu, tatal Gabrielei Cristea, se simte din ce in ce mai rau. Cardiac si bolnav de diabet, barbatul abia mai poate merge, caci picioarele i s-au umflat ingrozitor. Ii cad unghiile de la picioare si este constient ca nu mai are mult de trait.

Eugeniu Cristea este pe margine prapastiei. Tatal celebrei realizatoare TV Gabriela Cristea este atat de bolnav incat isi asteapta sfarsitul cu zambetul pe buze.

gabriela cristea

Cardiac dar si bolnav de diabet, de mai bine de zece ani, Eugeniu Cristea este la un pas de colaps. Abia se mai poate deplasa si este constient ca sfarsitul ii este aproape.

Eugeniu Cristea se simte din ce in ce mai rau
Eugeniu Cristea se simte din ce in ce mai rau

“Abia mai merg, obosesc repede si am picioarele umflate. Imi cad unghiile si nu ma pot incalta decat in papuci. Astept ziua in care o sa cad si eu, asta este situatia. Stiu ca daca nu ma operez cat mai repede la inima, o sa mor cu zile”, s-a confesat barbatul unui prieten apropiat.

Are nevoie de doua stenturi

Eugeniu Cristea spera ca va reusi sa stranga banii necesari pentru operatie
Eugeniu Cristea spera ca va reusi sa stranga banii necesari pentru operatie

Eugeniu Cristea a suferit deja doua infarcturi si trebuie operat urgent, pe cord deschis, pentru a i se monta doua stenturi. Intereventia este, insa, una foarte costisitoare, in jur de 8.000 de euro, insa barbatul nu are banii necesari. Copiii nu-l ajuta, iar pensia abia daca-I ajunge pentru medicamente, plata utilitatilor si mancare.

 

CITESTE SI

Aflat pe patul de moarte, tatal Gabrielei Cristea si-a facut testamentul! „Ultima mea dorinta este….” Vezi ce face cu averea

Tatal Gabrielei Cristea: “Simt ca ma duc. Numar zilele” Marturii cutremuratoare ale barbatului care-si traieste ultimele clipe

S-a imbolnavit de inima rea, ca fiica nu l-a cautat! Tatal Gabrielei Cristea e distrus: „Simt ca mai am de trait 20 de zile”


Incearca cu disperare sa-si vanda casa

Barbatul incearca cu disperare sa-si vanda casa
Barbatul incearca cu disperare sa-si vanda casa

Pentru a face rost de banii necesari pentru operatie, Eugeniu Cristea si-a scos casa la vanzare. Vila valoreaza aproape 300.000 de euro, insa barbatul este dispus sa o dea si la jumatate de pret, in speranta ca astfel va reusi sa-si salveze viata. Din nefericire, insa, ofertele serioase se lasa asteptate, iar fiecare secunda care trece il aduce mai aproape de sfarsit.

F. Coman

Citește și...