Coco Paun o DESFIINTEAZA pe Bianca: „L-a inselat pe Cristea de multe ori. E o femeie rea si invidioasa” Vezi ce spune despre Slav

Publicat: 14/01/2014 | 00:16

Fostul iubit al Biancai Dragusanu nu are deloc cuvinte frumoase la adresa ei. Coco Paun sustine ca roscata l-a inselat de mai multe ori pe Cristea si ca i-a spus asta in urma cu cativa ani.

Barbatul care a avut o influenta majora in viata Biancai si pe care roscata l-a acuzat ca a snopit-o in bataie face dezvaluiri incredibile. Chiar daca a iubit-o nespus pe vremea cand au fost impreuna, acum Coco Paun profita de orice ocazie pentru a spune adevarul despre roscata.

„Am avut o relatie mai tensionata cu Bianca. Cred ca mai mult din cauza ei, ca era mai posesiva. Imi facea foarte multe scene de gelozie. De altfel, a facut scene de gelozie tuturor prietenilor ei.

Daca o iesire necontrolata se poate numi cand se arunca de pe un pod sau isi taie venele…Nu stiu daca e controlata sau necontrolata.

coco paun

Daca cumva stateam de vorba cu vreo persoana de sex feminin, era problema mare. Daca cumva se uita cineva la noi, o domnisoara, era problema grava.

Ei ii place sa manipuleze pe toata lumea. A amenintat de mai multe ori ca se sinucide, a facut asta si cu mine. Are o scena de teatru de-a ei. Chiar daca este vinovata, trebuie sa para victima. Si nu tine cont de nimeni, niciodata, mai ales cand e vorba despre imaginea ei si despre binele ei. Le-am spus tuturor ca o sa se convinga cine e Bianca. Si el (n.r Victor) o sa se convinga.

Niciunul dintre prietenii ei nu a fost bun, doar ea. Ea stie pe cine iubeste, daca iubeste, daca tine pe cineva asa, de fatada.

Ea mi-a povestit foarte lucruri despre ea. E o femeie rea si invidioasa pe orice femeie din jurul ei.

Imi povestea si despre Cristea. L-a inselat, mi-a spus mie. Oricum, o sa fie tot timpul nemultumita. O cred i stare sa puna la cale un scenariu, daca e vorba despre bani.

Ea si-a inselat sotul si deja e o victima. Daca era o femeie demna, atunci cand Victor, cum spune ea, a lipsit de acasa 4 zile sau a intarziat, trebuia sa isi ia bagajele si sa plece. Greseala a facut-o ea si l-a invinuit pe Victor. M-a mirat ca nu a inceput sa planga. Ea plange la comanda”, a declarat Coco Paun in emsiunea Un show pacatos.

Coco Paun a batut-o pana a bagat-o in spital

Coco Paun a avut o relatie cu Bianca pe vremea cand ea avea aproape 20 de ani. Doamna Slav s-a despartit de acesta dupa ce a luat o bataie zdravana, care a lasat-o cu vanatai pe care si le-a tratat recent, in Ungaria.

bianca dragusanu

Citeste si:

“Victimele” lui Coco Paun, “marcate” de interlop. Le obliga sa-si tatueze o pana colorata si sa-i scrie numele

Marturiile lui Coco Paun: „Bianca Dragusanu consuma alcool in cantitati mari. O gasea moarta de beata pe scari. Voma pe la usi”

Citește și...