Cocoş a renăscut ca… pasărea Phoenix! Iubita mai tânără cu 25 de ani l-a băgat la ”cură de reîngrăşare”!

Publicat: 19/07/2016 | 22:50

Fostul soţ al Elenei Udrea, omul de afaceri Dorin Cocoş, o duce mai bine ca niciodată. După ce a fost părăsit de următoarea soţie după ”blonda de la Cotroceni”, cucerire care l-a lăsat fără avere, Dorin Cocoş pare să-şi fi găsit liniştea şi...bunăstarea. O demonstrează silueta lui care a avut serios de suferit!

La fel ca tot românul care se respectă, Dorin Cocoş s-a relaxat în weekend la mare, unde altundeva decât în staţiunea milionarilor, la Mamaia. Omul de afaceri s-a retras la un şezlong bine ”protejat” de factorii de mediu, aproape la fel ca la un separeu discret la un restaurant de lux…

Băiatul de la plajă i-a ajutat pe Dorin Cocoş şi Raluca Miu să aibă parte de tot confortul.
Băiatul de la plajă i-a ajutat pe Dorin Cocoş şi Raluca Miu să aibă parte de tot confortul.

CANCAN.ro a obţinut însă imagini cu omul de afaceri, aşa cum puţini l-au văzut, adică….dezbrăcat! Dorin Cocoş i-a dat indicaţii băiatului care se ocupa de acel sector de plajă privată, ajutându-l pe milionar să aşeze salteaua de la şezlong. O dată ce toate lucrurile au fost puse în ordine, a venit momentul ca afaceristul să-şi dea jos tricoul pentru a se bucura de razele soarelui. Acesta a fost momentul de intensitate maximă pentru privitori, pentru că se poate lesne vedea că Dorin Cocoş s-a cam…rotunjit serios!. A făcut colăcei, umeri şi braţe, datorită stratului adipos!

Dorin Cocoş a renunţat la costumaţia de plajă, ca sa se bucure de briză...
Dorin Cocoş a renunţat la costumaţia de plajă, ca sa se bucure de briză…

O fi alimentaţia de vină, ori lipsa de mişcare, dar asta o ştie cu exactitate doar Cocoş. Dacă e însă să-i analizăm şi expresia feţei, putem constata că nu mai există umbră de îngrijorare. Are şi motive, pentru că a scăpat de arestul preventiv şi a primit o pedepsă mică în dosarul Microsoft, care nu este definitivă în acest moment. Mai mult decât atât, afaceristul pare să-şi fi revenit după şocul pierderii averii.

Acum ceva timp, tocmai ca să scape de sechestrul procurorilor DNA, Cocoş îşi trecuse banii pe numele soţiei, care a dispărut în Asia, cu cash cu tot! După o perioadă de timp, omul de afaceri a înlocuit-o cu o ”versiune” similară, fotomodelul Raluca Miu, care culmea, era prietenă cu fosta lui soţie! (Gabriel Niculescu)