Cocoş Jr. şi-a făcut ”numărul” ca pe vremuri! A lăsat-o pe Ginuţa acasă şi…

Publicat: 31/01/2017 | 00:19

Alin Cocoş şi Gina Pistol sunt practic de nedespărţit, iar acesta nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Asta deoarece cei doi trăiesc, de mai bine de trei ani de zile, o poveste de dragoste frumoasa şi intensă. Totuşi, în weekend, ei au decis să ia „o pauză“ unul de la iubirea celuilalt. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Totul, a fost însă doar pentru o noapte, când Alin Cocoş a ieşit în oraş, ca pe vremuri, fără Ginuţa. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe fiul omului de afaceri Dorin Cocoş în momentul în care Cocoş Jr. şi-a ”făcut talentul” într-un club din nordul Capitalei. Acolo, acesta s-a distrat pe cinste până la 4 dimineaţa.

Alin Cocoş a mers în club fără Gina Pistol
Alin Cocoş a mers în club fără Gina Pistol

Altfel, fiul lui Dorin Cocoş – condamnat pentru doi ani şi patru luni la închisoare în dosarul Microsoft, pare să fi făcut deja pasul cel mare, iar el şi Gina Pistol sunt cât se poate de aproape de clipa în care vor merge în faţa altarului pentru a spune un „Da“ hotărât. Mai mult, Alin i-a oferit deja ex-iepuraşului Playboy şi inelul (vezi AICI).

Totuşi, ziua nunţii s-ar mai putea amâna considerabil tocmai din cauza faptului că „socrul mare“ se află momentan în spatele gratiilor (mai multe detalii şi AICI) şi nu ar putea fi prezent în cea mai fericită zi din viaţa fiului său.

În plus, încă de când a început să se iubească cu băiatul afaceristului, Gina Pistol, care prezintă emisiunea „Chefi la cuţite“, a dat dovadă de foarte multă maturitate. Chiar şi în momentul în care tatăl lui Cocoş Jr. a fost închis, aceasta i-a fost alături la greu. De asemenea, tot noi vă povesteam că această relaţie pare să o fi transformat, în timp, într-o adevărată „fată de casă“ (citeşte AICI).

Citește și...