Codin Maticiuc și lista sa de dorințe pentru anul 2019: ”Ce-și face omul cu mâna lui…”

Publicat: 03/01/2019 | 17:14

Nonconformistul Codin Maticiuc a întocmit o listă de dorințe personale pentru anul 2019 și a prezentat-o prietenilor virtuali care vizitaează pagina sa de Facebook. Punct cu punct, Codin a specificat foarte clar ce ar dori să… nu mai vadă în postări, indiferent dacă este vorba despre socializarea pe Facebook sau pe Instagram.

Bineînțeles, vedeta a abordat același stil ironic care îl caracterizează, întocmind lista punct cu punct și încheind cu un ”Amin” sugestiv. Maticiuc s-a săturat de citate celebre, de selfie-uri, de fotografii furate de pe net și, mai ales, de ”englezismele” care au invadat limba română.

CITEȘTE ȘI: UN ALTFEL DE HALLOWEEN PENTRU CODIN MATICIUC: ”PERFUZIE CU DOVLEAC…”

”Hai ca ajunseram si n 2019 cu bine si va pun si eu o mica lista de dorinte de natura feisbuchista și instagramista mai mult ca n am vrut s o jinxuiesc pana acu’ :

 – un 2019 fara poze luate de pe net de paste, craciun, revelion cu urarile de rigoare sau dac or fi macar sa nu ma taguiasca. (mai sunt cate unii din cei 5632 taguiti pe o singura poza care si raspund „la fel, multumesc frumos”, cat de singuri or fi si aia ? Dar sa nu intru-n asta.

 – un 2019 cu cat mai putine selfieuri imi mai doresc. Si aici tin sa precizez ca se pun si cele in care nu te uiti in obiectiv in pula mea si faci pe surprinsa sau pe procupata si cele din oglinzi de prin bai sau lifturi caci : ce si face omul cu mana lui selfie se numeste. (Da ma, stiu, am folosit femininul dar e doar o conventie.)”

CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, AMOR ÎN SECRET CU CODIN MATICIUC! VEZI IMAGINILE CU EI ÎMPREUNĂ

Codin Maticiuc și lista de dorințe pentru 2019: ”Un an fără citate celebre!”

Codin Maticiuc insistă și asupra citatelor celebre prin care mulți încearcă să pară cât mai interesanți, dar și asupra invaziei ”englezismelor” în viața de zi cu zi – și în vorbirea/scrisul de zi cu zi, mai ales – a celor de la PR, managerilor de cluburi sau promoteri.

 ”- un 2019 fara citate celebre care va motiveaza pe voi intr un fel sau altul sau pe prietenasi sa dea laic (macar sa fie n romana si de la romani va rog). Bine, totul pana la Marilyn Monroe, de la ea puteti posta orice cacat si veti avea laicul meu.

 – un 2019 in care piarii, promoutarii si managerii cluburilor de pe piata sa posteze ce au de postat in romana n pula mea ca n avem talpa de turist si expatii-romanizati vorbesc si scriu romana mai bine ca noi. Sa nu mai vad „amazing”, „exquisite”, „fabulous”. Nu mai vreau „entertaining” vreau „distractiv” la naiba. Si mai ales, va rog, fara „… is proud to present” ca vomit.

 – un 2019 fara filmulete penibile daca se poate mai putin alea cu interlopi wannabes ca la alea mă distrez eu.

Amin”, este mesajul postat de Codin Maticiuc pe pagina sa de socializare.”

CITEȘTE ȘI: „AM ÎNCHIS TELEFONUL NĂUCIT. LOVIT ÎN CAP!”

 

Citește și...