„Am închis telefonul năucit. Lovit în cap!”

Publicat: 21/11/2018 | 16:14

Codin Maticiuc este foarte supărat pe unul dintre amicii lui! Asta pentru că omul l-a sunat pe Codin și i-a transmis că tot ce vorbiseră cu câteva zile înainte a picat. Era vorba de o afacere, probabil. Maticiuc a rămas mască, dar nu s-a putut abține să nu-i dea ”băiatului” o replica acidă pe pagina de socializare.  

”O simpla zi de ieri” este titlul pe care Codin l-a inserat în scurta povestire despre prietenul lui.

CITEȘTE ȘI: PRIMA IMAGINE CU MARGHERITA DUPĂ CE A FOST FĂCUTĂ „URÂTĂ” DE CODIN MATICIUC!

”Ieri m-a sunat un băiat pe care-l consideram prieten și mi-a dat o țeapă. Efectiv, mi-a spus că ce programasem să facem luni nu mai facem. Că nu mai are chef, efectiv. Și trebuie să menționez, data era stabilită de el. I-am spus că mă va costa efectiv, că pierd bani. Mi-a explicat frumos că așa e în viață: lumea mai dă țepe și eu trebuie să fiu pregătit și să mă adaptez din mers. Mi-a adăugat apoi că și lui i-a dat lumea țepe. Am închis telefonul năucit. Lovit în cap. Nu de prietenia pe care am supraestimat-o ci de lipsa rațiunii pe care mă laud că știu s-o identific.

Mă loveam de pereți în casă și mă certam totodată cu ei și cu mine. Am primit atunci un mesaj de la o fată de la Fundeni. . Duș rece.

CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC O DESFIINȚEAZĂ PE MARGHERITA: ”S-A OPERAT MAI MULT ŞI ACUM E MAI URÂTĂ DECÂT LA ÎNCEPUT!” REACȚIA VIRULENTĂ A VIORICĂI DE LA CLEJANI

Nu am probleme reale. Nici mulți dintre voi nu aveți. Să ne amintim mereu. S-o văd pe fata asta bine și pe toți prietenii mei de la Fundeni și să vină toate țepele la mine. Mă auzi, Doamne? Mulțumesc anticipat”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: MESAJUL INCREDIBIL PRIMIT DE CODIN MATICIUC DE LA MARGHERITA, DUPĂ CE VIORICA DE LA CLEJANI A SPUS CĂ-L SCUIPĂ! L-A FĂCUT AZI PUBLIC!

Ce reacții a primit Codin Maticiuc

”Împart tepele cu tine macar copiii aia sa se faca bine…si toti ceilalti de acolo….restu e praf de stele”, ”Codin, muuuuuuuuulti dintre prieteni sunt de fapt cunostinte. Dar da, ne e usor sa le spunem prieteni”, ”Ai un suflet minunat, desi ai fost un rasfatat al soartei stii sa intelegi durerea, problemele, boala, sa te sacrifici pentru oamenii care au nevoie de tine. Este mare lucru, Dumnezeu a dat bani unui om, dar i-a dat si inima ca sa se distreze, dar si sa daruiasca. Si stii ce cred? Ca e meritul parintilor tai, care te-au invatat sa daruiesti si sa iubesti oamenii. Toata stima pentru ei, au stiut sa ofere si celor care au nevoie. Felicitari, sa nu va schimbati niciodata”, ”Ce om minunat eşti. Daca pentru fiecare teapa luata se face un om bine merita „deranjul”, i-au scris adevărații prieteni.  .

Citește și...