Mesajul incredibil primit de Codin Maticiuc de la Margherita, după ce Viorica de la Clejani a spus că-l scuipă! L-a făcut azi public!

Publicat: 18/11/2018 | 15:26

Războiul izbucnit între Codin Maticiuc și familia Clejanilor pare că s-a stins. Cunoscutul blogger a făcut anunțul neașteptat în această după-amiază, când a dezvăluit și cine a făcut ca scandalul să nu degenereze! Internauții au reacționat imediat, mai ales că în urmă cu două zile, Codin Maticiuc a dezvăluit replicile tăioase pe care Viorica de la Clejani i le-a spus.

Citește și: Margherita de la Clejani, transformare radicală după operațiile estetice. Cum arăta în urmă cu 4 ani

Margherita, fiica celebrilor artiști, i-a trimis un mesaj fabulos lui Codin Maticiuc, care a decis să publice o parte dintre replicile frumoasei artiste. Captura făcută la discuția purtată pe o rețea de socializare a fost însoțită de explicații blogger-ului.

“Ca sa vedeți că sunt băiat corect până la capăt va postez aici și mesajul primit de la Margherita.

Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga in pământ de rușine după ce tu ai scris niște mizerii (chiar dacă adevărate, dar totuși niște mizerii care fac rău).

Asa ca sunt corect și va arat și mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine ca a crescut o fată foarte cool pe reacții”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui oficială de Facebook.

Citește și: Mara Bănică intervine în scandalul dintre Codin Maticiuc și familia Clejanilor: “Viorică e un…”

În timp ce unii s-au amuzat de situație și au făcut glume la adresa celor doi, alții i-au felicitat.

Bravo ei!?”, “Cred că se lasă cu iubire ?? și tu o să ai o tipică soacră rea??”, “Ești ceeel mai tare!!!!!❤️”, “1-0”, “Sarcasmul e întotdeauna arma cea mai bună ? sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020