Mara Bănică intervine în scandalul dintre Codin Maticiuc și familia Clejanilor: “Viorică e un…”

Publicat: 17/11/2018 | 09:57

Mara Bănică a intervenit în conflictul dintre familia Clejanilor și Codin Maticiuc prin intermediul unei rețele de socializare, unde a postat un mesaj în stilul cu care ne-a obișnuit. În rândurile așternute, frumoasa jurnalistă l-a etichetat pe cunoscutul blogger, dar și pe Dan Capatos și a explicat cum a ajuns să-i iubească pe Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și pe copiii lor.

Citește și: Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, face mișto de sora ei, în plin scandal cu Codin Maticiuc! Ce poză a postat cu Margherita

Mara Bănică i-a luat partea Margheritei, după ce a intervenit în scandalul dintre Codin Maticiuc și familia Clejanilor

Azi-noapte, la aproape două ore după miezul nopții, Mara Bănică a așternut un mesaj despre conflictul aprins dintre familia Clejanilor și Codin Maticiuc, după ce acesta din urmă a spus despre Margherita că este urâtă.

Citește și: Codin Maticiuc a publicat mesajele primite de la Viorica de la Clejani, după ce a spus că Margherita e urâtă: “Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine. Mare flegmă o să-ți dau direct în față”

La finalul postării, jurnalista a recunoscut că se gândește la: “EL” și a încheiat cu celebra replică a Floricicăi dansatoarea: “Să fie pace!”.

Citește și: Mara Bănică, dezvăluiri despre noul iubit și al doilea copil: ”Nu mă văd…”

“«La ce mă gândesc?», mă întreabă Facebookul. La «debate-ul» ăsta: Codin Maticiuc vs Viorică Manole (de la Clejani). Nu e echitabil. Viorica e un talent. Super mare. Românesc. Într-o Românie imperfectă, unde ea și ai ei au reușit. M-am îndrăgostit de ea și de ai ei la nunta unei prietene, unde Dan Capatos era naș. Au făcut un show incredibil. De la spectacolul acela, replicile «silence» și «autentic» au făcut istorie. Codin e un special. (…) când era adolescent cu coșuri, dornic să puncteze, i s-a implementat în cap că e crai. Nu e. E un timid romantico-vagabond cu educație, cultură și suflet. Când «lumile» astea se întâlnesc, poate că ciocnirea naște cutremure de peste 5.8. Codin n-are nevoie de asta, Viorică își apăra pruncul. I-aș spune Vioricăi că și Codin are 37 de prunci. Să-l scuze. Era, poate, obosit. Marga e bună. 🙂 E ok așa?:) PS: la ce mă gândesc?, mă întreabă Facebook-ul… afară de cei doi, la EL. Dar asta e doar povestea mea. 🙂 Să fie pace!;)” este mesajul postat de Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Mara Bănică, neputincioasă după incidentul violent în care a fost implicat fiul său la școală: “Dima a avut niște probleme după acea lovitură”

“Poți să îți aperi copiluș și cu diplomație, mai ales că ești o persoană publică, o doamnă nu vorbește așa, Mara!”, “Acum sincer… își apăra pruncul, dar ar trebui să o facă mai elegant. Cât despre Codin Maticiuc, nu a făcut decât să spună adevărul. Ar fi putut să tacă, dar… nu e felul lui… ”, “Băi… să o faci pe una urâtă… în public… îțți trebuie niște defecte, mă… și asta le are sigur. Altfel… (…)” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai jurnalistei.

“La mine, doamnele încep cu Monica Lovinescu și se termină la mama” este comentariul pe care i l-a lăsat Mara Bănică fanei care i-a scris primul mesaj.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020