Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, face mișto de sora ei, în plin scandal cu Codin Maticiuc! Ce poză a postat cu Margherita

Publicat: 17/11/2018 | 10:39

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani, a făcut o glumă la adresa surorii sale vitrege. Alături de gândul împărtășit pe Internet, ea a postat imaginea pe care Codin Maticiuc a făcut-o publică atunci când și-a spus părerea despre felul în care au transformat-o operațiile estetice pe Margherita de la Clejani.

Citește și: Mara Bănică intervine în scandalul dintre Codin Maticiuc și familia Clejanilor: “Viorică e un…”

În vârstă de 27 de ani, Ramona Manole a urcat pe pagina ei de Facebook trei imagini: una în care apare ea, alta în care este Margherita de la Clejani, iar în cea din urmă, Ioniță de la Clejani. La descrierea fotografiilor, artista care are trei copii a scris mesajul: “Frații mei gemeni mânca-le-aș gurița lor 😂”.

Citește și: Codin Maticiuc a publicat mesajele primite de la Viorica de la Clejani, după ce a spus că Margherita e urâtă: “Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine. Mare flegmă o să-ți dau direct în față”

Fanii fiicei secrete a lui Ioniță de la Clejani s-au împărțit în două tabere: unii care erau de acord cu ea, alții care au sfătuit-o să fie cerebrală, pentru că Margherita este sora ei.

Nu fi rea, ai pus o poză cu Marga, nemachiată, sunteți surori”, “Pfffff…..😂😂😂😂 ce pot face operațiile cu omu’ 🙉🙊🤦‍♂️🤦‍”, “Păi, ai și 3 nașteri, ai trecut prin atâtea greutăți și arăți mai bine ca Marga, ăsta e adevărul, nu ai ce să spui: «mi dispiace»😃😃😘😘”, “O mămică fotomodel”, “Păi, tu, față de Marga, ești prințesa ..😉 sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Margherita de la Clejani a slăbit enorm în timpul filmărilor de la “Asia Express”! Cum arată acum focoasa brunetă

În urmă cu două zile, Ioniță de la Clejani a împlinit o frumoasă vârstă, iar soția, fiul, dar și Marga i-au transmis public câte un mesaj.

“La multi ani tatal meu,stalpul familiei noastre!!!
Te iubim enorm!!!
P.S.: «Un tată înseamnă mai mult decât o sută de profesori»!!!❤️❤️❤️❤️” este mesajul scris de Margherita de la Clejani când a postat imaginea de mai jos pe pagina ei de Facebook.

Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de fiul și fiica lor. Sursa foto: Facebook

 

Citește și...