Margherita de la Clejani a slăbit enorm în timpul filmărilor de la “Asia Express”! Cum arată acum focoasa brunetă

Publicat: 14/11/2018 | 21:36

Margherita de la Clejani se numără printre vedetele care au acceptat provocarea “Asia Express”, iar ea s-a întors de curând în țară, după ce a fost eliminată din show, ale cărui filmări nu s-au încheiat încă. Tânăra artistă și-a lăsat mască apropiații și fanii: a slăbit foarte mult, iar acest lucru este vizibil.

Citește și: Aflată departe de România, Gina Pistol a spus câte kilograme are, de fapt. Se numără printre cele mai scunde vedete de la noi

Margherita de la Clejani s-a întors piele și os din competiția “Asia Express”

Condițiile dure din timpul reality-show-ului “Asia Express”, inclusiv hrana insuficientă, au făcut-o pe Margherita de la Clejani “să topească” mai multe kilograme. Astfel, la întoarcerea în România, transformarea ei nu a trecut neobservată. Marga, așa cum îi spun apropiații, nu se plânge că acum cântărește mai puțin, pentru că se simte foarte bine în trupul său parcă tras printr-un inel. Vă reamintim că în adolescență, fata Clejanilor s-a luptat cu kilogramele în plus. Ca să ajungă la o greutate dorită, ea a apelat atunci la o dietă strictă, bazată pe tulpini de flori şi de petale de trandafiri. Regimul draconic i-a adus însă probleme de sănătate la acea vreme.

“Acum trei ani am leşinat, mi-a fost foarte rău. Am ajuns pe perfuzii la spital”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu mai vechi.

Citește și: Cât cere Margherita de la Clejani pe un concert! Mai are un pic și își ajunge din urmă părinții

Margherita  de la Clejani și-a luat kilograme de produse de make-up în “Asia Express”

“Mie îmi place foarte mult să mă machiez și un artist trebuie să aibă mereu un machiaj profesional”. Aceasta este ideea cu care Margherita de la Clejani a plecat în cursa “Asia Express”, reality-show difuzat în curând de Antena 1, motiv pentru care vedeta a venit cât se poate de pregătită: pensule de tot feluri, fonduri de ten de diverse nuanțe, farduri, creioane și multe altele.  Chiar dacă condițiile nu sunt prielnice, Marga a transformat orice colț din Asia într-un studio de make-up. Așa a ajuns să se machieze inclusiv pe peronul unei gări, acolo unde aștepta să înceapă cursa. Tacticoasă a început să despacheteze toate pungile și să se apuce de treabă.

E chiar mai bine aici, pentru că am lumină naturală”, spune ea râzând. Dacă atunci când este acasă ritualul de make-up ajunge până la 3 ore, în Asia Margherita a ajuns la un record personal.

“Am ajuns să îmi fac un machiaj în 10 minute, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată. Ce să fac, machiajul este a doua mea iubire. Încă de când eram mică am văzut la mama tot felul de farduri, rujuri, așa că îmi place să fiu mereu cochetă și aranjată”, spune ea.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality-show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Citește și...