Codin Maticiuc o desființează pe Margherita: ”S-a operat mai mult şi acum e mai urâtă decât la început!” Reacția virulentă a Vioricăi de la Clejani

Publicat: 15/11/2018 | 11:20

Codin Maticiuc nu are o părere foarte bună despre Margherita, fiica Vioricăi de la Clejani. Margherita a trecut, din nou, printr-o operație estetică, iar Codin Maticiuc a luat atitudine pe pagina sa de Instagram. ”Războiul” dintre Codin Maticiuc și familia din Clejani este unul de ”uzură”, s-ar putea spune, nefiiund singura dată când taberele s-au atacat și s-au luat peste picior. S-a întâmplat, ultima oară, pe Facebook. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cum a început noua etapă a ”războiului” din showbiz? De data aceasta, Codin Maticiuc a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Margherita. Dar nu s-a oprit doar la imagine, ci a dorit să își exprime și punctul de vedere. Iar părerea lui Codin despre Margherita este una extrem de dură:

”Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a fost părerea exprimată public. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Viorica de la Clejani ”a luat foc”, fără exagerare, atunci când a aflat ce a scris Codin Maticiuc despre fiica sa. Motiv pentru care a și reacționat : ”Urât om ești!”
Dar Codin Maticiuc nu este omul care să lasă o discuție în coadă de pește, așa că a ”tras”, la rândul său, la țintă: ”Ha, ha. Da, știu. Și mai sunt și pitic în plus”. 

Codin Maticiuc a avut un schimb dur de replici și cu Viorica de la Clejani: ”Calzone, mă-sa lu` Quatro Formaggi!”

Războiul dintre Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani a mai cunoscut o etapă. Dar aceasta s-a consumat pe Facebook. Codin a avut ”inspirația” de a ironiza numele Margheritei, poreclindu-le pe aceasta și pe Viorica de la Clejani cu denumiri de pizza: ”„Primavera”, „Quatro Formaggi”, „Calzone”, „Prosciutto-Funghi”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
”Am pus și eu un instastory, ieri, despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus ”un pic”! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu` Quatro Formagi, să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu Funghi, dar chiar am auzit niște vorbe”, a scris Maticiuc pe pagina sa de socializare.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
Apoi a continuat în stilu-i caracteristic: ”Mă-sa avea clar dreptate, vă las mai jos și ce i-am zis. Plus că, na, i-am supărat copilul și ea e mă-sa. Dar cred că și eu am dreptate cu ce ziceam”.
×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020