Codin Maticiuc a publicat mesajele primite de la Viorica de la Clejani, după ce a spus că Margherita e urâtă: “Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine. Mare flegmă o să-ți dau direct în față”

Publicat: 16/11/2018 | 18:58

Un scandal răsunător este în desfășurare între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani, după ce blogger-ul și-a exprimat părerea despre felul în care au transformat-o operațiile estetice pe fata îndrăgitei cântărețe. Iar ziua în care cei doi vor îngropa securea războiului pare că nu va veni prea curând. Și asta pentru că în ultimele ore, artista i-a dat mai multe mesaje tranșante lui Codin Maticiuc, care a ales să le publice pe o rețea de socializare, unde și-a cerut scuze pentru gestul său. Vă reamintim că Marga, așa cum îi spun apropiații fiicei Clejanilor, a revenit de curând în România, după ce a acceptat provocarea “Asia Express” alături de Iuliana Luciu.

Citește și: Margherita de la Clejani a slăbit enorm în timpul filmărilor de la “Asia Express”! Cum arată acum focoasa brunetă

Codin Maticiuc a făcut publice mesajele primite de la Viorica de la Clejani, după ce a spus că fiica artistei e urâtă

După ce l-a muștruluit zdravăn într-un schimb de mesaje, Viorica de la Clejani i-a dat de înțeles cunoscutului blogger că ar fi mai bine să o ocolească dacă se vor întâlni întâmplător. Deranjat de replicile acide, Codin Maticiuc a postat pe pagina lui oficială de Facebook o captură la discuția purtată cu soția lui Ionică de la Clejani. Imaginea a fost însoțită de mesajul de mai jos.

“Da, mi-am cerut scuze.

Recunosc că îmi pare rău că am făcut acel Instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu că n-aș fi spus ce gândesc, ci pentru că cine p#&@ mea sunt eu să dau verdicte sau să judec pe cineva. Eu, care sunt urât cu spume și mic și grăsuț și semi-retard.

Și, mai ales, cine sunt eu să fac rău cuiva?
Să fac rău unei fete poate puțin nesigură pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovată, dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales, eu care știu cât a suferit mama când presa scria mizerii despre mine. Atât neadevărate, cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera să nu le afle nimeni.
Așa că, doamnă Viorica, încă o dată vă rog să mă scuzați. Și dacă atunci când o să ne vedem totuși nu o să vă puteți reține flegmele în gâtlej, măcar când le proiectați să știți că se scriu cu «G»” este mesajul scris de Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Citește și...