Margherita de la Clejani, transformare radicală după operațiile estetice. Cum arăta în urmă cu 4 ani

Publicat: 18/11/2018 | 16:07

La 26 de ani, Margherita de la Clejani este foarte schimbată din cauza operațiilor estetice pe care a ales să și le facă de ceva vreme. Tânăra artistă și-a pus silicoane și “și-a tunat” fața, iar Viorica de la Clejani a declarat în cadrul unui interviu că fiica sa îi dă explicații doar ei și tatălui său, nu și presei.

Citește și: Mesajul incredibil primit de Codin Maticiuc de la Margherita, după ce Viorica de la Clejani a spus că-l scuipă! L-a făcut azi public!

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a îndeplinit visul de a-și pune implanturi mamare mari. Desigur, totul s-a petrecut după lungi ședințe în familie. În urma operației estetice, ea şi-a pus câte 500 ml în fiecare sân. Deși “și-a tunat” și fața, la începutul acestui an, ea a declarat într-o emisiune de la Antena Stars: “Nu am operație la față”. Totuși… pozele publicate chiar de ea pe rețelele de socializare o dau de gol, sunt de părere mai mulți internauți.

În cadrul unui interviu oferit anul acesta, mama Margheritei a recunoscut că are multe operații estetice. Mai mult, Viorica de la Clejani a dezvăluit că încearcă să-l convingă și pe Ioniță să-și pună botox în frunte și în obraji.

“Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea. Îi spun soţului meu de trei zile să-mi cumpere un inel şi nici măcar nu m-a băgat în seamă. Margherita îmi dă doar mie şi tatălui ei explicaţii. Fata mea nu are multe operaţii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Drăguşanu şi Adriana Bahmuţeanu (…)”, a declarat Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Toamna aceasta, Margherita de la Clejani a trăit experiența vieții sale. Tânăra vedetă se numără printre vedetele care au acceptat provocarea celui de-al doilea sezon al emisiunii “Asia Express”. Marga, Iuliana, Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, se numără printre concurentele care au părăsit primele competiția care va începe în curând la Antena 1.

Citește și: Vestea a fost confirmată! Bianca Drăgușanu, penalizată cu o suma uriașă pentru plecarea de la “Asia Express”

Marga, alături de familia ei în 2014. Sursa foto: Facebook

Fata Clejanilor și Iuliana Luciu formează una dintre echipele de la “Asia Express”, emisiune care va începe curând la Antena 1.

Citește și: Margherita de la Clejani a slăbit enorm în timpul filmărilor de la “Asia Express”! Cum arată acum focoasa brunetă

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, una dintre echipele de la “Asia Express”. Sursa foto: Facebook

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a împlinit 26 de ani în vara trecută: pe 6 august.

Citește și...