Vestea a fost confirmată! Bianca Drăgușanu, penalizată cu o suma uriașă pentru plecarea de la “Asia Express”

Publicat: 18/11/2018 | 14:23

Bianca Drăgușanu și sora ei, Anca, sunt primele vedete care au părăsit competiția “Asia Express”, care a ajuns la al doilea sezon. Surse din cadrul proiectului de televiziune au dezvăluit suma cu care fosta prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine” a fost penalizată. Informația a fost făcută publică astăzi, când sexy-blondina a postat o imagine HOT, care a încins imaginația reprezentanților sexului tare.

Citește și: Bianca Drăgușanu visează la ziua nunții cu Alex Bodi?! Are planurile stabilite: “În fața altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă”

S-a spus că Bianca Drăgușanu ar fi fost penalizată cu o suma uriașă pentru plecarea de la “Asia Express”

Bianca Drăgușanu și frumoasa ei soră nu au rezistat prea mult în cursa “Asia Express” de peste 4.000 de km prin Sri Lanka și India, iar cea dintâi a fost penalizată pentru că a făcut tot ce i-a trecut prin minte. Șefii de la Antena 1 au hotârât să-i scadă din onorariul fabulos – suma vehiculată pentru aventura ei pe “Drumul Elefantului” a fost în jur de 50.000 de euro. Surse din proiectul îndrăzneț au dezvăluit că i s-ar fi redus contractul la jumătate, iar asta înseamnă că ar fi încasat aproape 25.000, titrează wowbiz.ro.

Deocamdată, fosta soție a lui Victor Slav nu poate oferi multe amănunte despre experiența ei la “Asia Express”, însă, în viitorul apropiat se va afla dacă dezvăluirile-bombă în legătură cu banii primiți pentru participarea sa la emisiunea de la Antena 1 sunt adevărate.

Citește și: Anda Adam, replică tăioasă pentru Victor Slav: “Dacă el nu mai are verigheta pe deget, eu încă o am”. Cum a reacționat prezentatorul

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana.

Citește și: Bianca Drăgușanu a lăsat în urmă traumele de la “Asia Express” cu ajutorul unei terapii prin shopping. Suma colosală pe care “a spart-o”

După ce au revenit în țară, cele două surori și-au reluat activitățile: Oana s-a întors la superba ei familie, iar fosta prezentatoare de la Kanal D, la mica ei prințesă, Sofia, dar și la proiectele în care e implicată.

Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie în Capitală. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...