Anda Adam, replică tăioasă pentru Victor Slav: “Dacă el nu mai are verigheta pe deget, eu încă o am”. Cum a reacționat prezentatorul

Publicat: 17/11/2018 | 15:26

A fost o nopate cu adevărat savuroasă la “Vulturii de noapte”, emisiune prezentată de Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Bursucu. Una dintre scenele despre care se va vorbi mult în perioada următoare este cea în care Anda Adam a făcut o remarcă înțepătoare la adresa lui Victor Slav.

Citește și: Victor Slav, provocat de Bursucu să răspundă la o întrebare intimă despre Anda Adam. Prezentatorul TV a răbufnit: “Să te controlezi”

Reploca tăioasă a artistei a venit la scurt timp după ce Bursucu a făcut câteva aluzii la fosta relaţie dintre ea şi Victor Slav când Anda Adam a trebuit să se urce pe taurul din platou împreună cu solista band-ului late-night show-ului.

“Ai avut o şansă la un moment dat, când ea nu a fost de acord. Acum s-ar putea să fie de acord, bagă-te, așa! Hai, Anda, toți trei! Hai, Anda, descalță-te”, i-a spus Bursucu lui Victor Slav.

“Întrebarea e: toți trei deodată?”, a spus Victor Slav.

“Deodată! Păi, e şansa vieţii tale. Ce, te sperie asta? Una blondă, una brunetă. Hai, Cu amandouă în acelaşi timp ”, a comentat Adrian Cristea, cunoscut publicului drep Bursucu.

“Nu!”, a răspuns Victor Slav.

Imediat, Anda Adam a subliniat că ea încă are verigheta pe inelar, în timp ce Victor Slav, nu.

“Auzi… Daca el nu mai are verigheta pe deget, eu inca o am”, i-a răspuns Anda Adam, arătând către inelar.

Victor Slav a ales să nu dea curs glumei și nu a spus nimic, astfel că Anda Adam și solista band-ului emisiunii au oferit un moment savuros, după ce s-au urcat împreună pe taurul din platoul de televiziune. În vârstă de 38 de ani, cântăreața este măritată cu un om de afaceri care e mai tânăr cu cinci ani decât ea. Cei doi au împreună o fetiță. Evelin va împlini la sfârșitul lunii trei anișori.

A

Anda Adam și Victor Slav s-au despărţit în 2012, după o relaţie care a durat şase ani. Sursa foto: Facebook

Anda Adam e căsătorită cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu

Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980 în București. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Fiica lor, Evelin, a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Sorin Andrei Nicolescu a cerut-o de soție pe artistă după doar o lună de relaţie. Nunta lor a fost ca-n povești, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

Citește și...