Victor Slav, provocat de Bursucu să răspundă la o întrebare intimă despre Anda Adam. Prezentatorul TV a răbufnit: “Să te controlezi”

Publicat: 17/11/2018 | 14:32

Anda Adam a acceptat invitația de a fi prezentă în emisiunea pe care Victor Slav o prezintă la Kanal D împreună cu prietenul său, Cătălin Cazacu. Printre cei aflați în platoul de televiziune s-a aflat și Bursucu, iar la un moment dat, el l-a provocat pe fostul partener al cunoscutei cântărețe să răspundă la o întrebare intimă din relația amoroasă pe care au avut-o în urmă cu mulți ani. Victor Slav i-a dat o replică pe măsură, iar îndrăgitul coregraf, care a fost pocnit de Anda Adam, și-a cerut scuze pentru gluma făcută.

Citește și: Cum încearcă Victor Slav să-și protejeze fetița ca să nu sufere din cauza despărțirii părinților. Avem filmări super-exclusive!

Ediția de vineri seara a emisiunii “Vulturii de noapte” a fost incendiară. Mai mulți foști concurenți de la “Exatlon” au venit în platou  şi au făcut show alături de Anda Adam și Bursucu. Acesta din urmă a făcut o glumă piperată la adresa artistei și a lui Victor Slav. Totul a pornit după ce cântăreața a fost provocată să se urce pe Bursucu şi să-l călărească. Imediat ce s-a încheiat acest moment, colegul de prezentare al lui Teo Trandafir a făcut o glumă și l-a întrebat pe Victor Slav: “Auzi… bă Victore, îmi cer scuze, dar şi ţie ţi-a rupt cocoaşa, când se lasă jos? Mă doare la mușchi, aici”, făcând referire la perioada în care cei doi erau iubiți.

Știind că toate camerele de filmare erau pornite și filmau scena, Anda Adam l-a pocnit peste cap pe Adrian Cristea, cunoscut publicului ca Bursucu.

“Taci, mă, din gură, mă! E bombeul prea…”, a afirmat Anda Adam în cadrul emisiunii “Vulturii de noapte”.

Chiar dacă a spus totul în glumă, Victor Slav a reacționat pe un ton impunător: “Bursucu, te rog frumos să te controlezi. Stai tu (n.r.: Anda Adam) la mijloc și vedem pe parcurs ce se întâmplă!”.

“Scuză-mă”, a spus imediat Bursucu.

Citește și: Victor Slav a aruncat „bomba” în direct la TV: „Să iubești două femei…”

Anda Adam l-a călărit pe Bursucu în platoul emisiunii “Vulturii de noapte”. Sursa foto: captură Kanal D

După schimbul subtil de replici, Victor Slav a luat-o de mână pe Anda Adam pentru ca ea să stea în echipa lui, nu în cea a lui Bursucu.

“Stai la Victor în echipă, că stai bine! La mine, prima joacă Belbiță!”, a afirmat ulterior Bursucu.

Citește și: Victor Slav și-a îngrijorat fanii. Mesajul transmis azi de fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Deși a fost un moment delicat pentru cei doi foști iubiți, Victor Slav s-a comportat ca un gentleman. Sursa foto: captură Kanal D

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 în București) s-a s-a cununat civil cu Bianca Drăgușanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...